Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- iPhone topik
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubuntuban nagy kényelmet ad az, hogy ha zárt drivert, vagy még ismeretlen kodeket akarok használni, akkor az első adandó alkalommal a rendszer maga felajánlja nekem a letöltést, nekem csak el kell fogadnom a telepítést. Anno amikor a 8-as v. 9-es Fedorát kiprószáltam, azt tapasztaltam, hogy abban ez nem így van, így inkább hanyagoltam. Nem mondom, hogy emiatt a Fedora rossz, egyértelmű, hogy emögött bizonyos jogi megfontolások állnak - egyszerűen csak a másik út kényelmesebb; no offense!
-
rokefeller
senior tag
Ezt a driver meg kodek cuccot annyira túllihegik és túlparázzák a nem Fedora userek... olyan mint a dependency hell... nincs, de egyszer volt, úgyhogy az rpm szar... nincs mp3 alapból, és akkor ez szar... megragadt egy kép sok linux userben a múltról, és nem akarják neked vagy nekem elhinni hogy az rpmfusion installja nem nehezebb mint ubuntun bepipálni a restricted repo-kat, a kodek install meg winen úgy megy hogy felteszed, ha kell, az meg egy yum install, vagy a PackageKit felhúzza a Gstreamer alapú cuccokhoz... No offense, csak ezt a jelenséget nem értem. Nem tudom felfogni mi az end user szempontjából a különbség, a nehézség
Új hozzászólás Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Renault, Dacia topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest