Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
Bepróbáltam egy 10-es kde live cd-t, és váratlan irányból támadott: amíg bejelentkezett jó volt a kép, de ahogy "felismerte" a kijelzőt és bement a fedorába egy torz, reszkető képet mutatott, eltünedező kurzorral... Megtaláltam a képernyőállító menüt amiben elvben jól volt beállítva a felbontás/frekvencia és megpróbáltam kisebb felbontásra állítani hátha. De nem. Sőt az egyiknél egyszerüen lement feketébe amin egy kis sárgakeretes felirat kőrözött az eredetileg javasolt felbontás/frekvencia számaival. Innen aztán se ki se be.Gyártmányra nem is lehetett benne keresni csak a felbontás/frekvencia...
Hirtelen felindultságból kipróbáltam az Ubuntu hasonló cd-jét, azzal probléma nélkül indult és perceken belül magától felismerte a modemet is és kapcsolódott is...
Van e mód a live cd-s fedora videokezelésének hatékonyabb idomítására?
-
rokefeller
senior tag
Én amikor utoljára netinstallt csináltam, akkor a stage2 letöltéséig (kb 70 mega ha jól emlékszem) karakteres, és utána indul aza anaconda, ha nem adtad kernel paraméternek hogy linux text
És azt hiszem a cd/dvd írás közben elvesznek a jogosultságok, ahogy te is írtad, legalábbis nekem ha valamit visszamásolok dvd-ről, az összes file readonly marad
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest