- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Csak azért kérdeztem, ha már így szóbakerült a vga, illetve azon gondolkozok, hogy lecserélem az 3850-et valami 9600GT vagy 8800GT-re. Aminek egy kicsit elég idióta oka van: szeretnék játszani linux alatt is "újabb" opengl -es játékokkal, ami nem sok, de sajnos Radeonon még mindíg elég rapszodikusan futnak, péld doom3 demo, e.t:: quake wars (meg is vettem), szép-szép, de nem tudom mi az oka, hogy ennyire ugrál az fps és ez erződik is. quake4 valamiért még ronda is, pár textúra elég rondán elmosott. A régebbi opengles játékokkal nincs ilyen gond. Amúgy amióta megy az aiglx a mostani 3850-en, pöccre ment, semmit nem kellett módosítani az xorg.conf-on. Lehet én vagyok hülye hogy linuxon játszani is akarok vénségemre, de ez is növeli az élményt, csakúgy mint a mostani FF3 beta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest