Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Amit adtak cd hozzá azon van linux driver aszt hogyan tudom fel telepíteni mert sajnos nem úgy megy mint a win.Hálozati kapcsolatoknáűl beálitottam a Wireless kapcsolatott de nem tudom kiválasztania dyártok közzül mert nem szerepel az edimax igy csak rá böktem egyetelen usb névre
de hibába irja ki,hogy aktív a wireless hálózat mégsem megy az internet.Ha pesig a cd van hozzá driver aszt miképpen tudom feltelepiteni a fedorára.A kérdésem mások felé is nyitott miképpen tudnám be állítani,hogy a nom lock billentyű már induláskor be kapcsoljon magától?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de hibába irja ki,hogy aktív a wireless hálózat mégsem megy az internet.Ha pesig a cd van hozzá driver aszt miképpen tudom feltelepiteni a fedorára.A kérdésem mások felé is nyitott miképpen tudnám be állítani,hogy a nom lock billentyű már induláskor be kapcsoljon magától?