- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
rokefeller
üzenetére
Amit adtak cd hozzá azon van linux driver aszt hogyan tudom fel telepíteni mert sajnos nem úgy megy mint a win.Hálozati kapcsolatoknáűl beálitottam a Wireless kapcsolatott de nem tudom kiválasztania dyártok közzül mert nem szerepel az edimax igy csak rá böktem egyetelen usb névre
de hibába irja ki,hogy aktív a wireless hálózat mégsem megy az internet.Ha pesig a cd van hozzá driver aszt miképpen tudom feltelepiteni a fedorára.A kérdésem mások felé is nyitott miképpen tudnám be állítani,hogy a nom lock billentyű már induláskor be kapcsoljon magától?
Új hozzászólás Aktív témák
- Születésnapos a Noctua
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Könyvajánló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 4
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Okos Otthon / Smart Home
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rövid hangulatfokozó előzetest kapott az ARC Raiders
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de hibába irja ki,hogy aktív a wireless hálózat mégsem megy az internet.Ha pesig a cd van hozzá driver aszt miképpen tudom feltelepiteni a fedorára.A kérdésem mások felé is nyitott miképpen tudnám be állítani,hogy a nom lock billentyű már induláskor be kapcsoljon magától?