- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Az EFI partíciót ki lehet trükközni, az nem probléma, de a BIOS (EFI) boot bejegyzést felülírta, mert mindkettő "fedora" néven akar újat létrehozni. Nem baj, mert én meg visszacsináltam (efibootmgr).
Este volt némi időm foglalkozni vele, felment az oprendszer, aztán az office is. Mit látok? Pont tegnap frissült a 9.2.1 verzióra. Changelog nincs. Na, ez már nem 500%-os nagyításban jelenik meg, hanem 20% körül. Akkor is, ha 100%-ra van állítva.
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.Próbáltam variálni a paraméterekkel, de nem jelentett semmit.
A Flatseal-t is bevetettem, állítgattam a Wayland és X11 kapcsolókat, úgy el sem indult.Na sebaj, egyelőre meghagytam mindkét változatot, majd még próbálgatom.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.