Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Az EFI partíciót ki lehet trükközni, az nem probléma, de a BIOS (EFI) boot bejegyzést felülírta, mert mindkettő "fedora" néven akar újat létrehozni. Nem baj, mert én meg visszacsináltam (efibootmgr).
Este volt némi időm foglalkozni vele, felment az oprendszer, aztán az office is. Mit látok? Pont tegnap frissült a 9.2.1 verzióra. Changelog nincs. Na, ez már nem 500%-os nagyításban jelenik meg, hanem 20% körül. Akkor is, ha 100%-ra van állítva.
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.Próbáltam variálni a paraméterekkel, de nem jelentett semmit.
A Flatseal-t is bevetettem, állítgattam a Wayland és X11 kapcsolókat, úgy el sem indult.Na sebaj, egyelőre meghagytam mindkét változatot, majd még próbálgatom.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bittorrent topik
- Fogyjunk le!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Peugeot, Citroën topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Corsair gamer fejhallgató HS80 MAX
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.