- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
dnf install -y steam --enablerepo=rpmfusion-nonfree-steam, úgy értem, hogy kijelentkeztetett (nem a képernyőt zárolta, hanem kirakott és meg is szakadt minden folyamat). A napló fájlt most megnéztem, az alapján úgy tűnik a folyamat lefutott gond nélkül. Így végképp nem értem. Bár tény, hogy a Steam végül nem vacakol.A mesa downgrade amit végrehajtott, okozhatta a kijelentkeztetést? Mert abból a rawhide-féle csomagokat használom és a Steam telepítésnél downgrade-elt 19.0-ra.
(#6631) Vladi: Köszi! Ezt a
dnf clean allparancsot bármikor elsüthetem és nem csinál galibát, igaz?Igazából eredetileg külön partícióra került a / és a /home, de most így a hónapban a ~6. linux újratelepítést (végignéztem a Manjaro és Fedora különböző verzióin) követően elengedtem a dolgot, mert a fájlokat úgyis egy külön lemezen tárolom amit a jelek szerint nem bánt a telepítő, ha nem figyelmetlen ökörként kezelem.
Így a /home mappa csak a linkelt doc/pic/vid/etc mappákat tartalmazza a rendszerre telepített progikon túl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így a /home mappa csak a linkelt doc/pic/vid/etc mappákat tartalmazza a rendszerre telepített progikon túl.