Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
A 29 megérkezett és 30% kedvezménnyel az Öné lehet. Persze ingyen van, de milyen jól hangzik, hogy 29...30.
Ismét egy gyönyörű tapétával, ez most valami térhálós műanyag vagy mi, fogalmam sincs
Valamit babráltak a plymouth-tal, amitől állítólag kevesebbszer kapcsol képernyő módot UEFI-vel ha grub nélkül használják, de nekem így BIOS-sal ez baromi ronda, a grub háttérkép fele ott marad, valami 3 pötty világít, úgyhogy le is szedtem. Persze elérhetők a mára már legendás régi plymouth témák is (a solar-tól akkoriban teljesen leesett az állam), de én meg már lusta vagyok ezzel foglalkozni.
Nagyon lassan jut el a login-ig, nem tudom, hogy miért...
Gnome-mal és mate-val is pont ugyanúgy működik, mint az előző verzió, bár állítólag a Gnome-on valamit gyorsítottak, ez azért nem annyira érződik.
A grub akasztott ki jó alaposan. Először is a configjaimat szó nélkül átnyomta .pacsave-nek, ami azért a grub-nál nem udvarias. Ami még nem lett volna olyan nagy baj, de ráadásul az os prober random összeakad a gvfs-sel (de tényleg) és a grub telepítésekor 1-2 OS-t az időjárástól (vagy ki tudja mitől) függően nem vesz észre. Mondjuk voltak ezzel már régebben is bajok. Visszaraktam az eredeti config-ot és így már be vannak drótozva a lényeges dolgok.
Majdnem kihagytam a szuper fícsört. Itt a modularitás [link] . Nincs ezzel baj, csak akinek ez kell, az nem fog olyan OS-t használni, amit csupán 13 hónapig támogatnak. Dehát nyilván ez majd a következő RHEL-ben lesz nagy durranás, már megunták a vöröskalaposok a rendszergazdák sirámait a csomagfrissítések után. Én egyből letiltottam a két modular repót, minek vigyen el az életemből értékes perceket, hogy azokat is frissítgeti a dnf. Bocsi
Szóval, nem érdemes elkapkodni a telepítést, lesz ez még jobb is, ha javítják a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Drón topik
- Milyen Blu-ray írót?
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest