Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OddMan
    őstag

Ugye Te sem gondolod, hogy majd mi egyenként levadásszuk helyetted?! Megnézted a ajánlott oldalt?
    Általában licencelik a játékmotorokat(godot, unity,unreal,...), ritka, hogy egy csapat sajátot fejleszt. + Ott a steam-en feketén fehéren a gépigény, pl a MastersofOrion 1. esetén:
    AJÁNLOTT:
    Op. rendszer: Ubuntu 14.04, Linux Mint 17
    Processzor: 2.0 GHz
    Memória: 1 GB RAM
    Grafika: 256 MB VRAM, OpenGL compatible
    Tárhely: 161 MB szabad hely

Nem hinném, hogy létezik olyan játék, ami elindul nVidia-val, de AMD-vel nem. (Hacsak nem valami exkluzív fityfene) Érdemes a https://www.gamingonlinux.com oldalon, ill. annak fórumán is szétnézni.

Pontosan ezért kérdeztem, mert régebben jó pár olyan játék volt ami simán működött Nvidia kártyával, viszont AMD-vel meg nem. Ilyen játék volt pl. az XCOM2. Találtam jó pár cikket, amit most elolvastam és úgy látom, hogy nagyon sokat fejlődött az AMD.
    A lényeg, hogy nem szívesen vennék egy drága AMD VEGA 64 kártyát, amivel bizonyos játékok nem működnek, ellentétben mondjuk egy NVIDIA GTX 1080-al.
    Bocs a sok hülye kérdésért, de a Linux ezen részével mostanában egyáltalán nem foglalkoztam és teljesen hiányos a tudásom. :B

U.I.:
    Köszi a linkeket. ;)

Új hozzászólás Aktív témák