Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete arra, hogy a Fedora 25 Workstation esetében, ha Cinnamon asztali felületet használok, akkor miért olyan lassú, laggolos a desktop?

A többi esetében nincs ilyen gondom, sem Gnome, sem KDE sem MATE esetében. Ugyanaz a PC, ugyanaz a Fedora 25. Csak gondoltam kipróbálom a többi DE-t a Gnome helyett. Sokáig KDE volt (3 hét), csak túl csicsásnak találtam a végre, így a Cinnamon-t próbáltam ki, ami jobban tetszik - anno amikor a Linux Mint 15.x-et próbáltam akkor nem jött be - főleg 2 monitoros környezetben.
Az online dokumentációban található
sudo dnf install @cinnamon-desktopparanccsal telepítettem a desktop-okat.(értelem szerűen a cinnamom helyett, kde vagy mate volt)
És mindig volt külön update parancs is futattva utána, és restart, stb.Ismétlem, csak a Cinnamon-nál látszik, a többinél nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest