Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Na megint szívok az Ati fglrx driverével, ez már siralmas. Mióta a 2.6.22.1-32 -re frissítés volt a hozzávaló kmod-fglrx-t is felrakta a yum, van mikor csak fekete képernyő, és semmit nem lehet csinálni, még lelőni se, ctrl+Fx virt. terminalba se, stb. Még jó hogy ctrl+del -lel lehet rebootolni, persze semmi nem látok. Az előzővel semmi gondom nem volt. Meg ha mákom van és megy, log-ot nézve nem tudja betölteni a glesx.so -t. Ekkor volt hw gyorsítás, csak ugye ezzel meg fagyi.
Legnagyobb bajom hogy, visszaálltam az előző kernellel (2.6.20-1.2962.fc6) + az előző kmod-fglrx -vel és az fglrx modul meg nem compatibilis a kernellel szerinte, pedig mind a kettő 2.6.20-1.2962, így nincs is rendes gyorsítás, csak MesaGL. Pedig ezt már egyszer eljátszottam, akkor nem volt gond, most valami össze lett gányolva, de dunsztom sincs hogy mi lehet. Pedig xorg.conf jó szerintem, AIGLX tiltva, Composite disable, dri mode 0666, stb, stb.. Na remélem nem voltam fárasztó, majd még próbálkozok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő