- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Na megint szívok az Ati fglrx driverével, ez már siralmas. Mióta a 2.6.22.1-32 -re frissítés volt a hozzávaló kmod-fglrx-t is felrakta a yum, van mikor csak fekete képernyő, és semmit nem lehet csinálni, még lelőni se, ctrl+Fx virt. terminalba se, stb. Még jó hogy ctrl+del -lel lehet rebootolni, persze semmi nem látok. Az előzővel semmi gondom nem volt. Meg ha mákom van és megy, log-ot nézve nem tudja betölteni a glesx.so -t. Ekkor volt hw gyorsítás, csak ugye ezzel meg fagyi.
Legnagyobb bajom hogy, visszaálltam az előző kernellel (2.6.20-1.2962.fc6) + az előző kmod-fglrx -vel és az fglrx modul meg nem compatibilis a kernellel szerinte, pedig mind a kettő 2.6.20-1.2962, így nincs is rendes gyorsítás, csak MesaGL. Pedig ezt már egyszer eljátszottam, akkor nem volt gond, most valami össze lett gányolva, de dunsztom sincs hogy mi lehet. Pedig xorg.conf jó szerintem, AIGLX tiltva, Composite disable, dri mode 0666, stb, stb.. Na remélem nem voltam fárasztó, majd még próbálkozok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
- iPhone Xr 64GB 100% ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia)
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest