Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Két OnePlus Turbo is várható?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
Na megint szívok az Ati fglrx driverével, ez már siralmas. Mióta a 2.6.22.1-32 -re frissítés volt a hozzávaló kmod-fglrx-t is felrakta a yum, van mikor csak fekete képernyő, és semmit nem lehet csinálni, még lelőni se, ctrl+Fx virt. terminalba se, stb. Még jó hogy ctrl+del -lel lehet rebootolni, persze semmi nem látok. Az előzővel semmi gondom nem volt. Meg ha mákom van és megy, log-ot nézve nem tudja betölteni a glesx.so -t. Ekkor volt hw gyorsítás, csak ugye ezzel meg fagyi.
Legnagyobb bajom hogy, visszaálltam az előző kernellel (2.6.20-1.2962.fc6) + az előző kmod-fglrx -vel és az fglrx modul meg nem compatibilis a kernellel szerinte, pedig mind a kettő 2.6.20-1.2962, így nincs is rendes gyorsítás, csak MesaGL. Pedig ezt már egyszer eljátszottam, akkor nem volt gond, most valami össze lett gányolva, de dunsztom sincs hogy mi lehet. Pedig xorg.conf jó szerintem, AIGLX tiltva, Composite disable, dri mode 0666, stb, stb.. Na remélem nem voltam fárasztó, majd még próbálkozok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Raspberry Pi
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest