- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
én ezeket a monitorozókat sosem használtam, de láttam sokan szeretik
na, nálam init 5-tel indul, és van minden a gnome menu kilépés címszavánál... nálam viszont a suspend nem ment/megy rendesen. Nálam csak elsötétült a kép, aztán kikapcsolt, visszakapcsolásnál viszont rendesen bootolt, szal ehelyett fel is raktam a suspen2-t, ami jó, csak kiderült hogy néha nem tudja visszatölteni a hálókártya modulját, azt hittem a HAL a ludas, de aztán láttam hogy a via-rhine nem tettszik neki, úgyhogy majd veszek egy hálókártyát, mert én szeretem a hibernate-et. Hibát meg nem csinált eddig, fájlrendszer sem sérül, úgyhogy egészséggel használható 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pitterix: Gyógytorna
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Revolut
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gyúrósok ide!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

na, nálam init 5-tel indul, és van minden a gnome menu kilépés címszavánál... nálam viszont a suspend nem ment/megy rendesen. Nálam csak elsötétült a kép, aztán kikapcsolt, visszakapcsolásnál viszont rendesen bootolt, szal ehelyett fel is raktam a suspen2-t, ami jó, csak kiderült hogy néha nem tudja visszatölteni a hálókártya modulját, azt hittem a HAL a ludas, de aztán láttam hogy a via-rhine nem tettszik neki, úgyhogy majd veszek egy hálókártyát, mert én szeretem a hibernate-et. Hibát meg nem csinált eddig, fájlrendszer sem sérül, úgyhogy egészséggel használható