- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Netfone
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
hello, nem vagyok nagy linux guru, de pakoltam már fel ezt azt, és én is a fedora-t tartom a legkevésbé kurvaanyázósnak, nekem spec az új dizájn nem tettszik, de hát van ilyen...
na az lenne igazából a kérdésem, hogyha felteszek egy fedora négyet, lehet-e upgrade-elni ötösre, vagy esetleg vannak olan változások, amik ezt megakadályozzák. a lényeg az, hogy nem akarom leszedni megint az öt cd-t, úgyis kevés csomagot használok belőle, de pl örülnék ha a gnome a legójabb lenne, viszont nincs kedvem fordítgatni, meg manuálisan csomagozni...szóval egy működő rendszer összes komponensét le tudja cserélni a rendszer az újabb verziókra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs