- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pandi008
csendes tag
Van nekem egy pár napos FCS Amilo Pi 3525 típusú laptopom. XP-t akarok rá telepíteni, ami fel is megy, de a WiFi bekapcsolása után kb. fél perccel lefagy a gép és hosszas merevség után újraindul. Már több féle Win XP-t is megpróbáltam, de mindig ugyanez a probléma. Próbáltam linuxot is, de az meg nem is volt hajlandó kezelni a WiFi eszközt.
Mielőtt a Windows újraindulna, bejön egy kék alapon fehér betűs szöveges képernyő, ami szerint KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR következett be. Mindent, amit találtam interneten elkövettem, hogy ezt kiküszöböljem, de eredmény nélkül. A memóriamodul nem hibás, a HDD is jó, a pagefile corruptsága sem játtszhat, mert a pagefile funkció kikapcsolása után is fennáll a probléma. A WiFi kártya (Realtek 8187B USB...) és minden egyéb hardver drivere a lehető legfrissebb. Informatikus növendék vagyok, tehát nem arról van szó, hogy totál láma lennék hozzá, de kifogytam a szoftveres megoldási ötletekből. Szétszedni nem akarom, a garancia miatt, de ha visszaviszem, akkor ráülnek 3 hétre, pedig eredetileg karácsonyi ajándéknak szántam.
A gyártó honlapján már csak Vista-s driverek vannak, de nekem nincs Vista-m és ha nagyon nem muszáj, akkor nem is akarok azt feltenni rá.Ha valaki találkozott volna már ilyennel vagy van valami ötlete, akkor szívesen fogadom.
Előre is köszi mindenkinek!
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- LENOVO T14 GEN 5 VÁSÁR
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Macbook Pro 16" - 2021 gyártás, 8 mag i9, 32GB RAM, 1 TERA SSD, 8GB Radeon, touchbar, garancia (1
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest