Hirdetés
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Nem lesz idén iPhone 18
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
Wildgreen
üzenetére
Na megnéztem a mapot. Van benne pár száz megányi duplikált fájl meg felesleges cucc. Először nem értettem, miért van a mapon ekkora hígfostároló telep.
Később megértettem. Szegény jáki lakosok. Súlyos emésztőrendszeri gondokkal küzdenek!
Óránként 450 adag "matéria" egy magánháztól. Matekozzunk
Ha egy adag 30 deka, akkor 450 adag az 135 kiló szar! 1 óra alatt, egy magánháznál... Már értem a koncepciót a nagy tároló teleppel ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Illetve opcionálisan : mivel 4000 egység a max. kapacitása ennek a szennyviz aknának, igy gyakorlatilag nem egész 10 óra alatt megvalós az "ön-trágyázás". Nem kell trágyázni, ha már bokáig járunk benne. Ötletes!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azért a katonásan egyfelé, egy méretre növő fák, meg a német infralámpás disznóól se kutya

Remélem a készitő nem sértődik meg ezért a kis kritikáért

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ha egy adag 30 deka, akkor 450 adag az 135 kiló szar! 1 óra alatt, egy magánháznál... Már értem a koncepciót a nagy tároló teleppel