Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Sziasztok lenne pár kérdésem. Megvettem magamnak a játékot Steamen és a barátomnak szeretnénk együtt játszani multiplayert de sajnos ő hiába csinál szervert nem látom nem tudok rá csatlakozni, mit lehetne megpróbálni kipróbálni hogy ő is tudjon úgy szervert készíteni hogy én tudjak rá csatlakozni. Én ha készítek látja, rám is tud csatlakozni, de kicsit játszunk kb gyenge 10 percet és discordon laggol a hangunk, majd pár pillanatra elmegy a net. Én arra gondolok, h a szerver készítésnél valamit rosszul állítok be.másik kérdésem, h külön módokat tudunk-e be tenni a játékba, amivel színesebbé lehet tenni az alap játékot. Eredeti ezért tört kalóz és humbug Pistike dolgokat nem szeretnénk! Láttam van DLC csomag Steamen de egyenlőre azt nem szeretnénk meg venni, vagy csak azok a kiegészítések léteznek hozzá? Azon felül ami van (ha van) azok nem ajánlottak? Felettem lévő hozzászolásba van kettő mód link. Pl ezekre gondolunk, lehet-e eredetin használni vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 11 Pro 64GB 95% (3 hónap garancia)
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest