Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
egyáltalán nem volt rajta ez egy 4x map tettem rá pár nekem tetsző épületet és volt olyan is ami nem tetszett azt meg lepucoltam
tehát be rendeztem úgy hogy nekem tetsző legyen! de így már megoldódott a termény eladás is egy elhelyezhető terményfelvásárló hellyel! Csak egy terménytároló siló volt ahol össze tudom gyűjteni magamnak a terményt !
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tehát be rendeztem úgy hogy nekem tetsző legyen! de így már megoldódott a termény eladás is egy elhelyezhető terményfelvásárló hellyel! Csak egy terménytároló siló volt ahol össze tudom gyűjteni magamnak a terményt !