Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
ezt tök egyszerű javítani.
kicsomagolom a mód zip mappájátból a fájljait, aztán megnyitom a LEGÚJABB editorral a mód i3Djét, mentésre kattintok, bezárom editort, és visszacsomagolom. ennyi.
a Raw textúra hibát meg úgy, hogy HA png kép, akkor Paint.nettel nyitom, majd a mentés máskéntnél, a DDS-t kikeresem, beállítom, és mentem stb. Utána beteszem a képfájlt vissza a mód zipjébe. Kivéve, ha az adott kép, a Zipen belül egy másik mappában van, mint pl a Textura mappa. Akkor kimásolom azt a mappát teljesen, és benne nyitom meg az adott képet.
Kicsit másabb a helyzet, ha a képfájl, már DDS formátumú. ugyanis van ilyen is sokszor.
Ilyenkor ÉN azt csinálom, hogy az XnView nevű programmal PNG be visszakonvertálom, majd újra vissza konvertálom a Paint.nettel. a másik textúra kép hibáját sajna nem igen tudtam még kijavítani, mert ha átméretezem a textúrát, a megfelelő méretre, akkor szétesik a kép. Vagyis, lehet hogy épp, fehér csíkos lessz egy JD szkinje a játékban. Az ilyeneket sajna szerintem teljesen újra kellene textúrázni, és menteni a megfelelő méretben. Ez az, amihez viszont, nem értek már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest