Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
válasz
gogabi79
üzenetére
Szia!
S.O.S segítenél gabi??
Egy kombájnra aminek elől kereke van, le tudom a 4.1.7 editorral cserélni terra tracra a meghajtását? Este találtam tt "kerék" pár-t igaz SP-s de szerintem működne multizásban. Azért kérdem, mert találtam egy Lexion 780 TT kombit de hiába tökölök vele, nem tudok működésre bírni 2011 verzión mert hát 2013-ra készült.
Annyit este elértem, hogy a boltban elkezdődjön a megvételre kattintás után a töltése a játéknak, de az istenért nem tölti be.
Pedig írtam már át módot nemrég 11 re ahogy itt írtam is nem rég. De ezzel az istenért sem boldogulok.
Már a 2011 verzióra áttett "normál kerekes" verzióval vegyítettem össze a kombi cuccait mert meg egyezik a 2 ahogy láttam, de előtte betöltött viszont ahogy a gépre léptem, láttam hogy filágít az első lámpája és hogy füstöl, vagyis hogy megy a motor. de aztán még kilépni se tudtam rendesen a játékból, csak a
Feladatkezelőbe tudtam leállítani a játékot.
Nem tudom mi nem stimmelhet.
ha kell a linkje, akkor privin átadom és rá tudsz nézni akár, miután letöltötted.
Viszont, ha megoldható az, hogy a kerekes verzióra rászerkesszem a TT "kerekeket", akkor rátenném. komplett pakkban szedtem le a kereket. az XMLekbe is megvan hogy mit kell beírni stb.
Ha tudsz légyszi segíts nekem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell XPS gamer notebook 4K (i7 8.th, 16 GB , Geforce 1050) akció!
- Western Digital 2TB HDD-k (WD20EURS)
- Thrustmaster TCA Captain Pack X Airbus Edition
- GAMER PC : RYZEN 9 9950X3D /// 64 GB DDR5 6400MHZ CL32 /// ROG ASTRAL RTX5090 32 GB /// 1+2 TB SSD
- Intel i5 és i7 procik (típusok és árak a leírásban)
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest