- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na végigvittem én is... Egyáltalán nem nyűgözött le, rengeteg animáció a FarCry 3. részéből van lopva. A mászás jelzésére használatos növények a sziklán is u.a., a grapling hook is, stb.... Szánalom.

Persze most is megvannak az Outpost felszabadításos meg a random Wenja-questek is.
Nem tetszett, hogy csak 4 féle mellékküldetés van (Wenja-missions)
így hamar unalomba fulladtAz állatok viszont jópofák, egyértelműen kardfogú a legjobb: erős, gyors és lehet rajta lovagolni is
Tetszett mikor mászkáltam ide-oda, hogy az állatok egymást is támadják, és nem csak a ragadozók a többieket, hanem vannak rivalizálások is.
A story viszont eléggé lapos, bár ezt lehetett sejteni, a kor korlátjai miatt. Sajnálom azt is, hogy "csak" kétféle ellenséges törzs van... lehetett volna 3-4 is akár szerintem.
Nekem mondhat bárki bármit, ez egy átskinezett FC3. Persze ez nem feltétlen rossz dolog, de a kor korlátjai miatt még kevesebb lehetőség volt, így nem is értem hogy gondolták ezt.
Az árát egyértelműen nem éri meg (köszi CPY), most néztem meg, STEAM-en még mindig 50 € ez a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DJI topic
- Honda topik
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így hamar unalomba fulladt