Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AsakuraDave

őstag

válasz shotika #300 üzenetére

Szóval egy Ubisofthoz mérten aprócska garázsban dolgozó ruszki csapat a viaszbaba hatású baltával kerekített fejekből ugyanazt az enginet használva létre hoztak egy elég valósághű grafikájú Exodus részt :U Kell ennél többet mondanom, hogy miért irtó szánalmas és felháborító amit ezek a csillió dolláros játékok nyújtanak manapság?
    Hiába csacsogtok itt arról, hogy a konzol mozgatja a piacot. PS5/XBOX SX érát élünk amire a fejlesztők már régóta kezet kaptak, hogy itt a hardver erre tudtok lőni. Mit csinálnak? Xarnak rá mert nekik még mindig csak az Xbone 360-as tulajok pénze érdekli akik havi 1x letolnak egy Fifa 1993-at.. Pont most mikor végre egy modern hardverre épülő papíron nagy teljesitményű konzolok vannak és nem léphetík meg szerinted, hogy új motor vagy, hogy tényleg akkor időt és energiát ne adj isten PÉNZT áldozzanak arra, hogy akkor fejlődjenek?
    Még mindig lábbal hajtanánk a kocsikat ha így gondolkozna mindenki baszki..
    De persze ez a mi hibánk is mert a sok retardált fogyasztónak ez megfelel nem akarnak fejlődést látni illetve az, hogy PS4 és PS5 grafika között a különbség az, hogy az egyik 1080p felskálázva 4K a másik 1440p skálázva 4K-ra és gyorsabb betöltés az SSD-nek köszönhetően (lol, PC-n midurva, hogy a jövőt már 8-10éve éljük ha volt rá pénzed) ez már akkor ápgréd, hogy nem baj ha maga a játék amúgy ugyanaz mint 3 évvel ezelőtt csak van benne még 20 mikor tranzakció meg grindfest, hogy hosszúnak tűnjön a játék. Ezeket NEM CSAK az FC6-ra írom, hanem úgy általánosságba a legtöbb játékra de Ubi és EA több játékára igazak pl.
    Mai hardverrel még mindig inkább előveszek egy BF3, FC2, HL2 meg ilyen játékot mert ezek amiket játszva tudom és visszaemlékszem, hogy ezek mekkora állat fejlődések voltak és amúgy a mai napig legendás játékok, elmúlt pár évben hány ilyen kaliber volt? Mert én max PS exkluziv címeket tudok amik jönnek,kijöttek PC-re is és érdekes, valahogy nem kellett 20év mert új motor kell ahhoz, hogy jók legyenek...Adnak a minőségre tehát egy Horizon Zero Daw, Days Gone, Detroit Become Human ha nem is világmegváltó de mégis hiába van benne ugyanaz mint másba valahogy máshogy kapod jól eltalálták, hogy mit mennyire erőltet rád a játék meg ilyenek. God of War-t várom is mint a messiást meg az Uncharted részek is jöhetnek :DDD :DD

ui.:
    Az, hogy 8 eszközön elérhető szuper így legalább lesz aki meg is veszi mert amúgy jelenlegi konzol gen és PC-re hülye lennék megvenni , nekem is csak procihoz volt promó kód amiből még pénzt is csináltam mert véletlen kettőt küldtek ki... Minőségi játékot így nem fognak csinálni sose mert nem is akarnak csak a tehénfejés aminek egyszer talán vége lesz mert fogyasztóknak elegük lesz belőle.(bár valszeg nem mert a minőség, az elvárások a béka segge alatt vannak még így 2021-ben is sokaknál)

Új hozzászólás Aktív témák