Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
dokesz007
üzenetére
most belegondolva... igazad van... hisz ez "játék" a célja hogy élvezd, szórakozz!
Pl én annyiban nem bánom ezt a túl realizált világot, hogy tudok gyönyörködni a grafikában!
soah nem fogok eljutni a dzsungelbe vagy afrikába, vagy vietnámba, lásd crysis. viszont a környezetet bejárhatom, igaz virtuálisan, de ez is nagyon élvezetes!
ma fél órát úgy far cry2-ztem, hogy gyalog járkáltam az erdőbe, feltoltam, full hangerő, és hallgattam az állatok hangját, és néztem ahogy megvilágítja a nap az ágakat... gyönyörű... bár lehetne a sok növény "zöldebb" de így is élvezem!
Nem tudom hogy végig viszem-e de nagyon bejön a játékban a császkálás -
Pitbullos
aktív tag
válasz
dokesz007
üzenetére
egyik kedvencem volt az fc 1 de az fc2 realisabb a karakterek sebesege nagyon realis ezrt is tetszik nekem ugras is normalis kifaradsz homalyosodik a kep es nem tudsz ugrani se akkorat mind pihenten .a fegyver kezeles meg az h elromlik be jammel kozbe az nagy ujitas amit az americas armybol vettek at szoval elege realisra sikerult a game csak meg a fegyverek sebzeset kell javitani. az hogy rangrendszer van a is jo igy van cel mindig amiert jatszodj.
ami a palyakot illeti en sajat palyakot csinaltam es azzal jatszunk tul nagyok voltak az eredetiek
en jobban szeretem ha egy jatek realis nem valami rohanos szokdosos szar mint a cs
szerintem ne is probald ki az AA t mert neked nem jon be nem az a fc q3 jatek hanem realisabb mint az fc2 szoval sokat nem rohangalsz

-
Pitbullos
aktív tag
válasz
dokesz007
üzenetére
szerintem a farcry2 nagyon jol sikerult hangultatos multis fps
egyetlen hibaja a fegyver bugok neha a sebzes nem eleg eros de ezt meglehet szokni biztos javitjak majd
mi minden nap jatszuk lanon uj palyakkal .probaltad mar az americas armyt ingyenesen letoltheto a AA hadsereg honlapjarol a grafika elege jo a fegyverkezeles sebzes stb a legrealisabb amit jatekba csinaltak valaha
a crysis az sp be nagyon jo de a multi az nagyon gyenge tiszta jumper szar lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó tápegység 500 watt kapacitással - Cooler Master RS-500-ACAB-B1
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest