Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Nekem olyan is volt már, hogy lőttem volna a pisztollyal, beragadt, elővettem a mesterlövészt, az meg első lövés után szétrobbant a kezemben

De most vettem vadiúj fegyvereket, azokkal egy ideig nem lesz gond.
Dashes: működik ez a widescreen hackelő, a számadatok honnan vannak? (X és Y FOV)
-
Eagle16
addikt
Én 12%-nál járok.
Lemerem fogadni hogy ebben a topikban pár embernek komplett Rivatuner OSD van a képernyője valamelyik kis sarkában, és úgy tolja a játékot

Én csak beállítottam nagyjából úgy ahogy gondoltam hogy mennie kéne, és játszok vele, azóta sem léptem be az opciókba.
Nekem is nagyon tetszik, és végre nem egy hétvége erejéig tart az egész játék.
Vannak hibái, lehet hogy több is mint kéne, de ezekért jó pár dolog kárpótol. -
Eagle16
addikt
válasz
BF_ÚrIsten
üzenetére
Valószínűleg le kell ülni a számítógép elé, ami ott van a fegyverboltban, és venni egy vadiúj fegyvert, ugyanolyat amilyen épp nálad van. (ennek ugye az a haszna, hogy az új fegyver nem fog beragadni néha)
-
Eagle16
addikt
Jó a játék, csak random kékhalált dob a gép, mikor felveszem az élet csomagokat.
Még nem jöttem rá hogy mi a baja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon jó kis fegyver, azért volt ilyen drága...(35 kavics)