Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
V É G I G T O L T A M ! ! !
Hihetetlen hangulatot áraszt magából ez a játék elejőtél a Végéig...
A Legeslegjobb FPS amivel valaha is játszottam...persze a Single részére gondolok.16óra kellet és 80%ban csak a főszálra mentem rá, térmészetesen megcsinálom az összes mellékküldetést is és Origiba megvételezem

Egy kis értékelés tőlem!
Grafika: 10/10 (akárki akármit mond ekkora gépigény meltt hihetetlen garfja van...csak a crysis szebb ennél de az azért picit jobban megeszi a gépet)
Játékélmény. 10/10 (annyira belemerültem hogy nagyon gyakran elfelejtettem menteni...mást nemis mondok)
Story: 10/7 (van az 8-9 is de amennyit megértettem így angolul plussz a kis átvezető animokból az 10/7)
Zene/hang: 10/8 (az eső hangja..a kocsi ahogy megy motorzaj stb mind mind kiváló..amik nem tetszettek az néhány fegyonak a hangja..pl az Mp5..azé elég beteges volt)Mindent összevetve minden hibája ellenére én simán adnék rá egy 95%-ot...
Így nagyon rég kötött le valami és ráadásul nagyon akarom a mellékküldiket is meg a gyémántokból is minnél többet...nem sok játék képes erre

Én Mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest