Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kender23
aktív tag
Na én megvettem. Nekem az első 3-4 óra tetszett. Amúgy is fallout sorozat rajongó vagyok, a 4-et szinte minden évben kijátszottam a legnehezebb szinten, moddoltam stb. Pont elő akartam újból venni, ("mert mé ne?") , amikor rátaláltam a 76-ra. A kedvenc sorozatom most új köntösben, szóval eleve nem lehet rossz.... legalábbis nekem.
Viszont már most vannak benne így az elején érdekes dolgok. Jó értelemben. Találtam ilyen elhagyatott házakat és miközben átkutattam, a közeli erdőből erős női sikolyokat lehetett hallani.
Na ilyen nem volt a 4-ben. Most vissza akarok menni és kivizsgálni a hang forrását... ha lehet. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na ilyen nem volt a 4-ben. Most vissza akarok menni és kivizsgálni a hang forrását... ha lehet.