Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiborv
aktív tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Hanyas szinten vagy?
Én meg nem végeztem a main questtel de addig addig szaladgáltam az eventek és a mellek q-k között hogy elértem ez 50et így is.20korul északon grafton citynel sokat tokoltem így és jöttek a szintek utána mentem a tuzoltoallomastol délre a mole minereket ölni. Nem mondanám hogy célzottan farmoltam csak futottam pár kört ill. Annyit olvastam whitespringrol hogy oda raktam le korábban a campemet és gyorsan tudtam eladogatni a sok szemetet amit felvettem. (Meg ugye minden craftallomas van bent)
Északabbra az úton meg vonatok mellett vannak mutánsok 40-60as szinten és gyorsan lehetett fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest