Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Sziasztok.
Elkezdtem játszani a játékkal.
GOG féle Goty van meg,eredeti.
Szeretnék felrakni pár modot,elakadtam benne.
Némelyik mod kéri a Fallout Script Extender-t.
Mod organizert használok a modok telepítésére,viszont a mod organizer nem tudja telepíteni az FSE-t,mert nincs valid data. Vagy mi a szösz.
Ha simán berakom az FSE-t a jáék mappájába és úgy telepítem akkor a többi modom nem megy,mert nem a mod organizer indítja a játékot.
Sosem játszottam még a játékkal,csak az előző részekkel.
Tudnátok segíteni abban hogy mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GeForce RTX 3070 Founders Edition 8GB, Garanciával!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B850 GAMING X WiFi + Ryzen 7 9800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- Apple TV 4K 2021 32 GB (A2169)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Huawei Nova 10 128GB Starry Silver Újszerű állapot 2028. 03. 20. garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest