Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Tegnap végig értem a fősztorin, csináltam mellette kisebb mellék küldetést is, plusz Far Harbor nagy részét a "békés" kifejlettel (Child of Atom kihagyva, a szektázós része nem érdekelt :D ). 75 óra / Level 41

Összességében szerintem okés a sztori, a játékmenet pedig akár zseniális is lehetne. Amit nagyon hiányoltam az a választási lehetőségek, szerintem ez egy szerepjáték esetében nagyon fontos lenne.

- Pl: A Railway "békés semlegesítése", amielőtt elértem a sztori töréspontjához alapvetően jóban voltam velük, úgy mentem ki tőlük, hogy jó arc vagyok. Itt jó lett volna egy kerülő dialog mindkét társulat oldalán. Legalábbis a karakterem 10 CHA és egyéb perkjei és tettei alapján vártam volna, ahelyett, hogy simán betámad mindenki mindenkit.

- Institute, szintén vártam volna egy köztes megoldást, pl eltávolítani a vezetőt, rábeszélni őket, hogy nyissanak egy normális járatot és a Synth projekt helyett inkább a restoratív BoS projektekhez álljanak be. Ez lett volna szerintem a "gold medal" befejezés, ahol végülis az egész Commonwealth jól járt ( kivéve a mesterséges emberek.).

- Minutemen vonalon jó lett volna, ha van valami recruiting/training és helyettem védik a településeket. Így, hogy csak a főnököt dolgoztatják nem poén :D

Játékmenetben kicsit sok a töltényszivacs, de ez főleg azért volt mert nagyon későn kezdtem el pakolni a 20% dmg perkeket, szerintem ezek túlzások és egy 10%/perk és kevesebb HP jobb lett volna, de ez már ízlés kérdése. Plusz ott van, hogy a crit és sneak bónusz nagy, de ritkán jelent meg 2-es szerencsével és PArmorban besprintelve a jelenetek közepébe :DDD

A túlélés nem volt gond, de talán azért mert a quest power armorok és a bőséges fusion core miatt szinte alig voltam ruhában, 1-2 helyen az úszás miatt vettem csak le, illetve persze amikor javítani kellett.

A loot cipelés részére lehetett volna valami jó megoldás talán.

Ami még talán kicsit kirívóan furcsa volt, hogy az autók mindenhol robbannak pár lövéstől, ez azért nem tetszett mert sok helyen az lett volna a természetes fedezék.

Összességében jó, hogy bepótoltam ezt. Az áttöltést nagyon sajnálom, ha az nem lenne ilyen lassú (vagy bugos) szerintem valamikor mennék vele még egy kört, crafting és DLC nélkül szerintem 50 órában megállt volna.

Új hozzászólás Aktív témák