Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Elfújta a szél a Meizu 22 Airt
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tegnap végig értem a fősztorin, csináltam mellette kisebb mellék küldetést is, plusz Far Harbor nagy részét a "békés" kifejlettel (Child of Atom kihagyva, a szektázós része nem érdekelt
). 75 óra / Level 41Összességében szerintem okés a sztori, a játékmenet pedig akár zseniális is lehetne. Amit nagyon hiányoltam az a választási lehetőségek, szerintem ez egy szerepjáték esetében nagyon fontos lenne.
- Pl: A Railway "békés semlegesítése", amielőtt elértem a sztori töréspontjához alapvetően jóban voltam velük, úgy mentem ki tőlük, hogy jó arc vagyok. Itt jó lett volna egy kerülő dialog mindkét társulat oldalán. Legalábbis a karakterem 10 CHA és egyéb perkjei és tettei alapján vártam volna, ahelyett, hogy simán betámad mindenki mindenkit. - Institute, szintén vártam volna egy köztes megoldást, pl eltávolítani a vezetőt, rábeszélni őket, hogy nyissanak egy normális járatot és a Synth projekt helyett inkább a restoratív BoS projektekhez álljanak be. Ez lett volna szerintem a "gold medal" befejezés, ahol végülis az egész Commonwealth jól járt ( kivéve a mesterséges emberek.). - Minutemen vonalon jó lett volna, ha van valami recruiting/training és helyettem védik a településeket. Így, hogy csak a főnököt dolgoztatják nem poén
Játékmenetben kicsit sok a töltényszivacs, de ez főleg azért volt mert nagyon későn kezdtem el pakolni a 20% dmg perkeket, szerintem ezek túlzások és egy 10%/perk és kevesebb HP jobb lett volna, de ez már ízlés kérdése. Plusz ott van, hogy a crit és sneak bónusz nagy, de ritkán jelent meg 2-es szerencsével és PArmorban besprintelve a jelenetek közepébe
A túlélés nem volt gond, de talán azért mert a quest power armorok és a bőséges fusion core miatt szinte alig voltam ruhában, 1-2 helyen az úszás miatt vettem csak le, illetve persze amikor javítani kellett.
A loot cipelés részére lehetett volna valami jó megoldás talán.
Ami még talán kicsit kirívóan furcsa volt, hogy az autók mindenhol robbannak pár lövéstől, ez azért nem tetszett mert sok helyen az lett volna a természetes fedezék.
Összességében jó, hogy bepótoltam ezt. Az áttöltést nagyon sajnálom, ha az nem lenne ilyen lassú (vagy bugos) szerintem valamikor mennék vele még egy kört, crafting és DLC nélkül szerintem 50 órában megállt volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esik a hóóó!!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- Arany János - Kapcsos könyv
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). 75 óra / Level 41