- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaGa59
őstag
válasz
Ryder62
üzenetére
Mivel a Skyrimosok nagyjából pont ugyanakkortól morognak, úgy tűnik, a Creation Club hireinek beolvasásán akad fenn. Az oka még nem ismert, én még mindig a steam kliens frissítésére gyanakszom, mert az utóbbi napokban telepített összes frissítést leszedtem (után meg jókat szoptam a visszaállíásukkal, külön hibakeresőt kellett letölteni és használni), de nem oldotta meg a dolgot.
Egyébként nem kell letiltani a hálókártyát, elég felvenni egy blokkoló tűzfal szabályt a gépen:Vezérlőpult, Windows Defender tűzfal, Speciális beállítások, Kimenő szabályok,Új szabály, program alapon, ki kell tallózni a Fallout4.exe-t, tiltani minden forgalmat, minden profilban. Adsz neki egy nevet és már működik.
Így a steam kliens azért tud beszélgetni a rendszerrel.
A legszebb az az egészben, hogy miután túljutottál a Fallout főmenün, akár vissza is kapcsolhatod, a következő újraindításig nem okoz gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- PlayStation 5
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Nvidia Quadro FX570
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest