- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
Sok várakozás után végigoltam,elég vegyes a kép.
Sok helyen olvastam, hogy rövid,szerencsére ez nem így lett, kereken 50 óra alatt értem a végére, viszont kb. mindent felfedeztem, egy-két végtelen küldetésen túl nem maradt semi.Főszál rendben volt, semi extra, ahogy a korábbi részekben, mellékküldetésekből viszont többet és jobbat vártam.
Harc az elején kicsit nehéz volt itt-ott, de aztán meg túl könnyűbe fordult át (10-es agility+ninja+pickman's blade+blitz+lopakodásra fejlesztés+ van egy perk,ami akkor ad bónuszt,ha egyedül utazol, ha ezek megvannak az ellenfelek 99%-a egy ütés).
Építkezés,faluépítés nem jött be,csak a kötelező minimumot csináltam meg, power armorral nem bohóckodtam,nem is nagyon volt rá szükség.
Grafika az elején szokatlan volt,túl világos,valahogy a pusztulás se jött át, de a végére azt is megkedveltem.
Sajnos sokat egyszerűsödött a játék, egy-két speech challengen túl (amik véletlenszerűek, 11-es karizmával failed...) cask a harc maradt, pl. intelligenciára teljesen felesleges pontokat tenni.
Stabilitás viszont pozitív csalódás,50 óra alatt csak egyszer fagyott, egyszer nem volt hang és egyszer eltűt a HUD (teljesen átlátszó lett a beállításokban), valamint a chameleon chest plate-nél nem látszik jól a pip boy, de ezek eltörpülnek a korábbi részek hibái mellett.
Összességében jól szórakoztam, sokszor megvolt a fallout hangulat (pl. SAFE teszten jót nevettem), de valahogy annyira nem állt össze, a 3 és a new vegas összességében jobban sikerült.
Olyan 8.5/ 10, szemben a korábbiakkal, amik súrolják 10/10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 AMD Radeon RX 6800 16GB Garancia 2027-ig!
- Tökéletes ajándék! 150 ezerrel olcsóbban mint a bolti ár! 3ÉV GARI BONTATLAN MSI CYBORG 15 RTX 5060
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest