- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Dobjátok a padlóla, le!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Beraktam a Photorealistic Wasteland grafikai módot és az fps néha bezuhan.
Amíg nem használtam, majdnem maxon ment a gamma 60fps-el.
Van esetleg olyan mód, ami segít abban, hogy újra szárnyaljon az fps, vagy csak vegyek vissza a beállításokból?
A Goodrays lowon van.
Nem venném ki a játékból, mert brutál jól néz így ki.
Láttam múltkor olyan módot, amikor az árnyék realisztikusan működik.
A sima alapjátékban szinte semmi árnyék nincs.
Melyik lenne ez a mód?
Esetleg ez? [link]
Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest