- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Elmélkedtem ma egy kicsit. Talán még nem merültem nagyon bele a játékba eléggé, de most erre jutottam. Elkezdtem nézegetni képeket a FO3-ból és a Vegasból, mert ahhoz is frissítettem a mod-táramat, és rájöttem, mennyire nem ugyanaz a hangulata azoknak, és ennek. Már sokadszor kezdem el a 4. részt, de valahogy sehogy sem tudom kellőképp beleélni magam. A 3-Vegas részekben azonnal látni, hogy az emberiség próbál túlélni (Megaton/Goddsprings), de itt azonnal szellemvárosok (Concord, Lexington, stb.), üres viskók, egy-két fős lakosságú tanyák várnak. Értem, hogy nekem kellene felépíteni a fél világot, de ez így gáz. Ki vagyok dobva a kihalt susnyásba, aztán hajrá. Nem mondom, hogy fogni kellene a kezem, de korábban legalább volt bevezetés a világba. Előbb találkozok Deathclaw-val, mint földikutyával, így semmi felépítés nincs... Szuper, hogy a magam ura vagyok, de ahogy a Far Cry 4-ben, itt is hiányolom a motivációt és a bevezetést. Ha elviselném valahogy ezt a SimCity dolgot, akkor lehet, hogy jobban hajlanék felé, de így nem megy. Még próbálkozom, hátha megfog. Más is van így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming A15 AMD Ryzen 7-7535HS/16GB RAM/1TB SSD/RTX4060VGA/15,6" 144Hz kijelző
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- Dobozos ASUS TUF Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia 26.09.12.
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest