- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Elmélkedtem ma egy kicsit. Talán még nem merültem nagyon bele a játékba eléggé, de most erre jutottam. Elkezdtem nézegetni képeket a FO3-ból és a Vegasból, mert ahhoz is frissítettem a mod-táramat, és rájöttem, mennyire nem ugyanaz a hangulata azoknak, és ennek. Már sokadszor kezdem el a 4. részt, de valahogy sehogy sem tudom kellőképp beleélni magam. A 3-Vegas részekben azonnal látni, hogy az emberiség próbál túlélni (Megaton/Goddsprings), de itt azonnal szellemvárosok (Concord, Lexington, stb.), üres viskók, egy-két fős lakosságú tanyák várnak. Értem, hogy nekem kellene felépíteni a fél világot, de ez így gáz. Ki vagyok dobva a kihalt susnyásba, aztán hajrá. Nem mondom, hogy fogni kellene a kezem, de korábban legalább volt bevezetés a világba. Előbb találkozok Deathclaw-val, mint földikutyával, így semmi felépítés nincs... Szuper, hogy a magam ura vagyok, de ahogy a Far Cry 4-ben, itt is hiányolom a motivációt és a bevezetést. Ha elviselném valahogy ezt a SimCity dolgot, akkor lehet, hogy jobban hajlanék felé, de így nem megy. Még próbálkozom, hátha megfog. Más is van így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Pro Plus PB14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest