- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja, hogy te a tohonyaságra és elhízásra gondoltál, bocsi megkövetlek. Szerintem ez a két kategória van. A húszkilós meg a kétszázhúsz kilós.
(Oké, persze vannak köztes kocka-állapotok, de felfogásra, talpraesettségre mind egyforma. Akikkel én találkoztam, mind be volt lassulva. :S De komolyan. Málészájú arcok, egy mozdulat fél perc, teljesen homály tekintet, igénytelen megjelenés, á...
)Minden esetre szerintem semmi esetre sem lennének a klasszikus kockák képesek arra, hogy életben maradjanak embert próbáló körülmények között. Eleve nincs gép meg videojáték.
Nem tud rendelni pizzát meg kólát.
Na mindegy, befejeztem, ez már erősen off azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Oké, persze vannak köztes kocka-állapotok, de felfogásra, talpraesettségre mind egyforma. Akikkel én találkoztam, mind be volt lassulva. :S De komolyan. Málészájú arcok, egy mozdulat fél perc, teljesen homály tekintet, igénytelen megjelenés, á...
)Minden esetre szerintem semmi esetre sem lennének a klasszikus kockák képesek arra, hogy életben maradjanak embert próbáló körülmények között. Eleve nincs gép meg videojáték.
Nem tud rendelni pizzát meg kólát.