Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
jó játékot mindenkinek, én még várok a sajátomra, mert game.co.uk-s /fémdoboz-booblehead-képeslapok/, az itthoni pipboy CE-t meg feldobtam ebay-re..
ps. majd valószinű rendelek decemberben egy normál kiadású ArtBook-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest