- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
nemtom srácok én elsöre ien beszélgetös inteligens karaktert csináltam,gondoltam harc nélkül tolom végig, dea galaxi metro stationnél nembirtam tovább menni mer megöltek, meg mindenhol tomb raiderek voltak. ujrakezdtem,rambo karaktert csináltam, szerencse 10-esen, meg bloody mess meg minden kritikálos izé perket felvettem, egy idö után snipert is meg nemtom mivan még, igy minden lövésem critical hit. elsö dolgom volt hogy smallguns-t feltoltam 100ra a repairrel együtt, aztán amikor találtam pulse rifle-t akkor a energy weapont is feltoltam, igy legrosszabb esetben is 2 lövésböl meghal bármilyen ellenség, az alien blaster fegyorol nemis beszélek az meg 100at sebez csak kurva kevés skulo van hozzá.igaz most a speech skillem 7%on van
meg van ilyen mysterius stranger perkem is, néha megjelenik egy ien csávo VATS-ban aztán leirt mindenkit
-
cettlee
őstag
power armor tréninget a citadellában lehet kapni ott rivet cici fölött.
-
cettlee
őstag
azt nemtudja valaki hogy a Forty nevü ört hogy kellett volna elküldeni a ketrec örzésétöl?(alternativ megoldásként leirtottam mindenkit
) sammyt meg a többi gyereket kéne paradise fallsból kiszabaditani.
-
cettlee
őstag
jolvan kösz mindenkinek meg találtam rivet cicit, msot viszont valami szimulátorba vagyok és a rockvellék házasságát kell szanaszét törnöm, csak éppen 9%on vana speech-em(rambo vok) és igy nem hiszi el a hazugságomat a csaj.van valami más megoldás?
-
cettlee
őstag
vki megtudná mondani hogy jutokel rivet citibe? apám után kéne menni, meg a moira-s küldetés is oda vezet. ha követem a nyilat a vasinkton emlékmütöl a metroba akko megint visszafele mutat a nyil.összevissza
-
cettlee
őstag
srácok hol lehet power armor traininget szerezni? mer találtam power armort csak nemtom felvenni.
-
cettlee
őstag
na bazmeg kaptam ien patkány ellenes botot hogy lekell tesztelni a patkányokon egy alagutrendszerbe, csak véletlen nem értettem tejjesen a feladatot és hirtelen megöltem minda 20000001210230 ezer patkányt, utána jöttem rá hogy nálam vana antipatibot, ésmosmeg egyetse találok seholse
-
cettlee
őstag
válasz
MarioAna #402 üzenetére
én látom az aknákat, és ha a közelépe érek akkor pittyenik egyet és 1 másodperc mulva robbanik.tehát 1 másodperc alatt rákell néznem és az E-vel hatástalanitom.utána már fel lehet szednia földröl. nekem 9en van a megfigyelés és az inteligenciám is
vasinger.szerintem onnan vissza kell fordulni
vagy feltörnia zárat.
-
cettlee
őstag
azta metro radio stationt keresem már 1 orája. bejártam az egész metroállomást, kijukadtam a másik végén de csak pár zombival találkoztam. a folyo tuloldalán van 2 mutáns állat mingunnal, azokat nem birom megölni.
-
cettlee
őstag
hát én jáccottam 1 orát. nagynehezen összecsináltam egy inteligens gyenge embert hogy majd beszéddel végigcsináloma játékot.erre mivan az van hogy megyek még alegelején valami rádioállomást kell megtalálni és mindenhonnan lönek genxterek meg zombik meg ötfejü tehenek meg vaddisznoskorpiok meg kardfogu vizilovak és eccerüen municio sincsen meg a small guns skillem 40 %on van de eccerüen igyse tudom tulélni a harcokat ha 2-3 ellen rámjön egyszerre.
szoval asszem csinálok egy terminátort 10es strength meg endurance nulla ikuval, és fegyverzseniális képességgel mer eccerüen harc nélkül nem sikerül továbbmennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest