- Magisk
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
BakterBoy #3798 üzenetére
Tök jó így majdnem fullos karakterrel mászkálni. Minden skill 100 és a specialból is két 10-es van a többi 9-es. Erre jön az erő páncél + legjobb csúzlik: Mint a gauss puska, gathling lézer, minigun és persze a fat man. Már egy overlordot is úgy bealázok hogy a többi szupermutáns kiröhögi. Főleg mikor repülni tanul a gauss lőszert ízlelve. És a legjobb hogy ki lehet használni a karit. Legalábbis még pár órát istenként játszani míg be nem fejezem a maradék mellék küldiket, dlc-ket stb.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3793 üzenetére
És tényleg erre nem is gondoltam... bár ez sajna nem járható út mert ugye az utolsó szinten lehet felvenni ezt a perket, és az szinte a játék vége. Azután nem hiszem hogy neki állnék még boobleheadeket keresni mert mire megtalálnám mindet addigra a maradék küldikkel is végeznék. De a kimaxolt skilleket még kilehet használni főleg miután végzek az Anchorage dlc-vel, és megkapom a kínai álcaruhát. Utána megyek majd a 87-es vaultba és olyan lesből fogok rátámadni a szuper mutáns overlordokra hogy öröm lesz nézni.
-
Ryder62
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3791 üzenetére
Tudom, csak a perk 9-re húzza majd fel. Így is lesz egy-két 10-es érték mivel van az intezív tréning perk amit vagy ötször-hatszor használtam, na meg ugye a bábúk. De szerintem ha minden érték legalább 9-es az is már félisten karakter.
-
Ryder62
őstag
Nah, minden skillem 100 pontos lett: [kép]
Most már csak a special perket kell felvennem a 30. szinten ami minden adottságot 9-re húz fel. Ha ez megvan, megvan a perfekt karakterem. -
Ryder62
őstag
Én most 19-es szinten mentem Point Lookoutba és kellemes volt a nehézség. Annyi hogy jóval többet kellett lőni az ellenfelekre. Bár a feral ghoul reaver utálatos ellenség még így 30-as szint környékén is. Mivel a játék egyik legerősebb lőfegyverével a Lever-action rifle-el is egy csíkot szedet le úgy hogy lopakodva mögé mentem és egy meglepetés szerű kritikus lövést adtam le rá.
-
Ryder62
őstag
Most építem meg a perfekt karakteremet. Minden skillt ki akarok maxolni és a következő szintlépésnél sztem már sikerülni fog.
-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog #3774 üzenetére
Majd a főküldetés elvezet oda. Alapból nem tudsz bemenni.
-
Ryder62
őstag
válasz
Scholes9 #3742 üzenetére
A Point Lookout elég nehéz lett. Kb 20-as szint környékén érdemes elkezdeni. A többi DLC-t bármikor elkezdheted.
Tipp: Ha kalandor vagy és maximalista akkor a Mothership Zeta, Operation Anchorage DLC-ket érdemes akkora tartogatni mikor elérted a max szintet. Mivel ezek a dlc-k leginkább full hentről szólnak ezért elég sok xp-t lehet így szerezni. És mivel a játéktér felfedezése, mellékküldetések teljesítése közben lazán, és gyorsan ellehet érni a 30-as szintet elég pocséklásnak tartok meglépni 3-4 szintet egy dlc alatt. Én anno ebbe a hibába estem hogy 3-4 szintet is léptem az Anchorage dlc közben. És még egy rakás felfedezni való volt illetve egy tucat mellékküldi de már a 30-as szintet súroltam.
-
Ryder62
őstag
válasz
westcoastog #3730 üzenetére
Igen, ő mindent elárul ha megkérdezed. De ne a kis hídon menjél a hajóhoz mert ahoz hogy bejuss azon az ajtón 100-as lockpick kell. Viszont a víz alatt van egy ajtó ott ahol a hajó ketté van törve. Ott simán be tudsz menni.
-
Ryder62
őstag
Én is így csináltam, szerintem ez a jó végkifejlet (ha a hőst játszod) Mert ilyenkor a rabszolgák felszabadulnak, a trogok elszabadulnak, a pitt raiderek meg begurulnak.
És lelehet őket lődözni kezdve a vezetőjükkel. És tényleg a rabszolgák még megse köszönték, vagy valami. Legközelebb tuti hogy beállok a rabszolgatartókhoz.
Amúgy most fejeztem be a Point Lookoutot 14 órás játékidővel. Értitek 14. És ez egy nyamvadt dlc. A mai játékok közel nem érik el ezt a játékidőt. SW The Force unleashed II 5 óra. Ez egy vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest