- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem fikáztam semmit, tényekről beszéltem. Te magad mondtad, hogy a konzol miért rosszabb, de ha én mondom, az akkor is tény, nem fika. Ami engem játék érdekel, azt egyet sem láttam 16k alatt konzolra (OK, 15.990). PC-re is van, amit eleve olcsóbban adnak ki, és nem is mind vacak.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #1699 üzenetére
Ja, akkor nem is beszéltünk...
-
katt777
félisten
Hát én, mint Obli-fan, szintén beleszaladtam ebbe a hibába. Javaslom neked a fallout3nexus.com-ot, ahol remek modokat lehet letölteni ahhoz, hogy valamelyest normalizáljuk a játékmenetet. Szintén jó ötlet az XP-gyűjtögetés, amire Oblivionban nem volt szükség, itt viszont, a herélt motorral, annál inkább van.
-
katt777
félisten
Már nem tudom, melyik kiegészítőre olvastam, hogy komplett város lesz, de mintha Anchorage lett volna. Egyébként a játékidő meg aztán végleg nem fix, ha éppen elszöszmötölsz valahol. SI nekem szöszmötöléssel is csak kb. 1 hét játék volt, napi 1-2 órával. De majd meglátjuk.
-
katt777
félisten
Hát én viszont azt olvastam, hogy komplett térképek is lesznek, új városokkal (mint SI, hogy a hasonlatnál maradjunk). Utána kéne nézned. De a lényeg a lényeg: amit ki kell egészíteni, az nem egész.
horvathkrisz: Bizony, a nyár végéig fognak sorra megjelenni. De nagy FO3 fan vagy!
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #1684 üzenetére
Igen. 3 kiegészítő lemez lesz hozzá, amiből nyilvánvaló, hogy ez csak a program 1/4-e, másképp nem lehetne kiegészíteni.
dangerzone: CS-hoz csak patcheket adnak ki, magyarul az csak sima béta verzió volt, mint a legtöbb játék, a userek meg fizettek, hogy béta-tesztelők lehessenek, mint általában. Ha 1x hagyják...
-
katt777
félisten
válasz
horvathkrisz #1680 üzenetére
Célszerű lenne megvárni a játék még ki nem adott 3/4-ét is, nem?
Pre-béta...
Én elég jól elvoltam a nyelvezetével.
-
katt777
félisten
Eredetileg is telepíti a játék (szóval ennyiből el is adhatod dísztáskával meg miegyébbel együtt), de addig nincs gáz, amíg nem aktiválod, ill. nem netezel. Sajna amikor letöröltem, akkor kereste az XLive-ot, de igazából nem érdekel, mert úgysem netezek játék közben. A kémprogramokat illetően egyébként egyetértek veled. Még az is lehet, hogy ha egyszer kicserélik végre a VGA-mat, akkor bemásolok xlive helyére egy 0 b-os txt-fájlt átnevezve, csak hogy lássa: ott van (kipróbálhatod). Ha persze futtatni is akarja, akkor nem OK, de legalább tudod, hogy megint te fizettél azért, hogy lopják az adatokat a gépedről.
-
katt777
félisten
Némelyik játéknál előfordul. Ennyire törődnek a fan-ekkel, ez van.
Azt még megpróbálhatod, hogy új játékot indítasz, és megnézed, hova ment, mert lehet, hogy csak másik könyvtárat használ. Ez esetben átmásolod oda a régi mentéseidet, és máris használhatod őket. Xlive-val csinálta meg nekem anno, amikor a Halo 2 aktiválta (mert ilyen fasza, hogy windows programokat használnak a játékok), hogy a mentéseken belül a karakter nevén hozta létre az újabb mentéseket, így oda kellett másolnom mindet.
-
katt777
félisten
Tölts be egy régi mentést, aztán töltsd be a legutóbbit, és menni fog a játék. Persze lehet, hogy több régebbit is ki kell próbálnod. Nekem volt egy mentésem az emlékmű csúcsán, az stabil volt, kilépegetés esetén mindig onnan töltöttem vissza, aztán elég bemenni valahova, és ott menteni (vagy kijönni).
Szupermarketben voltam úgy 1x, hogy kb. 20X töltöttem be stabil mentést, mire 1X ki tudtam jönni úgy, hogy ne lépjen ki a játék, mert a programnak azon a részén volt valami gebasz. És akkor még modok nélkül játszottam. Asszem olyat csináltam, hogy visszamentem, és feltörtem a computert (előtte kulccsal nyitottam az ajtót), vagy valami hasonlót. Ilyen esetben az a lényeg, hogy valamit másképp kell csinálni, vagy még egyszer csinálni valamit, kísérletező kedv kérdése.
-
katt777
félisten
Miért hirdessék úgy?
Rég közismert, hogy német nyelvterületen minden játékot cenzúráznak (már RtCWolf is cenzúrázva volt
). Tehát nem csak azért fizetsz sok pénzt, hogy a hibákkal teli játékot kapj (nem csak FO3-ra értem), hanem még azért is, hogy abból kivegyenek egy csomó mindent. Ezért nem veszek még csak Ausztriában sem játékot, pedig itt van egy köpésre, és előbb meglehetne minden, mint Mo-on.
Magyarországra ált. UK vagy EU english verziók kerülnek (magyarra fordítva is), leszámítva a lewarezolt US kiadásokat, így ezek csak akkor cenzúrázottak, ha azt angol nyelvterületen is "megvágták". Übersoldier és Turning Point: Fall of Liberty is ilyen. Előbbihez szintén egy hatalmas uncut patch van, utóbbit meg DX10-ben kell játszani (már ha valaki van olyan mazochista, hogy játszani próbál vele), ott alig pár helyen van vaskereszt a szvasztika helyett. Én arra gyanaxom, hogy világ törvényhozásai tele van fasisztákkal, másképp miért akadályoznák meg, hogy a játékos nácikat irtson? Máskülönben is az a véleményem, hogy a gyerekek azért állnak neki irtani egymást, mert látják, hogy a játékban sem folyik vér, stb. Tehát a fegyverlobby áll az egész mögött, és/vagy az emberi hülyeség.
Az is lehet, hogy csak én gondolkozom túl logikusan.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1517 üzenetére
Tudom, mi a körökre osztás, mi több, az FO1-FO2-t is láttam. Az viszont tény, hogy a FO3 pár helyen ilyesmit alkalmaz.
Hogy ne lehetne realtime játékokban 1x-re 2 dolgot csinálni? Egyszerre lőhetek pisztollyal, és hajíthatok gránátot bal kézzel, vagy gyógyíthatom magam, ez nincs a FO3-ban (és Oblivionban sem), mert ott 1-1 számolja az akciókat a program.
Rossi: Ha jó hangot ütsz le, nem pittyeg a computer. Bár ez inkább pritinek szól már, asszem, ha majd visszamegy legközelebb.
priti: A computeres megoldás a + karma, és a kínai invázió sem rossz.
-
katt777
félisten
[B]
Boldog Karácsonyt minden kedves Fórumtársamnak!
[/B]
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1500 üzenetére
Nem állítottam, hogy azért, csakhogy az számomra irreleváns. Amúgy bármiért is, nem érdekel.
Amiért most nyilván megint.
Akinek szimpi vagyok, az vagyok, akinek nem annak a kedvéért meg nem változom meg, mert így vagyok önmagam.
1-1 action-t tudsz aktiválni, közben az ellenfeled is, ez az Oblivion motorból következik. Ott is vagy lősz, vagy varázsolsz, vagy gyógyítasz, több együtt (realtime) nem megy. 1-1 lépés ide-oda, és kalkulál a program a tudásoddal, szerencséddel, stb-vel. Pont a célzórendszernél figyelhető meg az, hogy több action-t tudsz aktiválni egymás után, mint az ellenfél (láthatod, hogyan fogy az AP-d, miközben a szemben álló még csak emeli a puskát), körhívők éppen ezért nem szeretik ezt, ahogy olvastam. Egyébként úgy működik, hogy realtime, de bizonyos időközönként van egy kör, és hogy ezt a funkciót hozták előtérbe a kör-moddal. Van sok ilyen játék még. Számomra elfogadható ez a fajta megoldás, de amit az 1-2. részben láttam, az totál nem (amikor a kör 1-1 lépése teljesen különállva történik meg).
De az is lehet, hogy én tudom rosszul. -
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1495 üzenetére
De biza körökre osztott, csak jól leplezi.
Nekem nem aszerint szimpi valaki, hogy tetszik-e neki egy játék, a legjobb barátomnak pl. totál más az ízlése, mint az enyém.
-
katt777
félisten
Forrest Gump szavaival élve: "az a hülye, aki mondja", ha már ilyen kedves voltál hozzám.
Nem, nem körökre osztott, legalábbis nem a klasszikus értelemben, hiszen itt lényegében folyamatosan mozoghatsz, cselekedhetsz. Próbáltam az első 2 részt, tudom milyen volt alapból. Azt is tudom, hogy a látszat ellenére úgy számol.
Azért játszom vele, mert alapjában véve tetszene.
Amúgy itt vagyok.Pitterix: Vsz. érzékelt ott egy láthatatlan objektumot (esetleg téged), és átmászott rajta(d). Tudjuk, hogy a játék bug-készlete nem merül ki a csótányokban és a skorpiókban.
-
katt777
félisten
1. Nem érdekel a multi.
2. A 2. rész óta a CoD egy fos.
3. Oblivionhoz viszonyítok, mert az nyújtja szinte maximálisan azt, amit egy RPG-től elvárok. No és azt ne hidd, hogy ha ott teszel valamit, az nem generál tucatnyi más folyamatot. Pont FO3-ban van emiatt is hiányérzetem (pl. nem ismeri fel, ha elvégeztem már egy küldetést, vagy ha anélkül akarom elvégezni, csak mert éppen arra járok, hogy megkaptam volna, akkor a játék ezt megakadályozza.
4. Utálom a körökre osztott játékokat. Nem feltétlenül serkenti az agyműködést, ha mindig, mindent jó előre meg tudsz tervezni, és amúgy is a folyamatos játék híve vagyok. Azt még Oblivionban sem szeretem, hogy nem tudok kapásból fegyvert/varázst/italt váltani.
5. Pont az Oblivion az, amelyhez mindig visszatérek, hiába jön ki akármilyen játék.Én továbbra is elhiszem, hogy fan-eknek ász a FO3, nekem nem az, számomra egy elfogadható játék rengeteg hibával. De hát úgyis még csak az 1/4-ét adták ki.
-
-
katt777
félisten
Nekem vérlázító, és az is marad, mert idiotizmus, hogy egy csupasz fejbe 5 golyót kell lőni, hogy megfeküdjön egy ipse, vagy hogy pár XP-ért gürizzek, amit aztán tetszés szerint osztok el, miközben ott az Oblivion motor, amely tudja az ellenfelek kiegyensúlyozását, de még azt is, hogy minden mozdulatoddal fejlődj. Számomra a FO3 egy nagy hiátus-gyűjtemény. Amúgy tudom, hogy kell a karaktert fejleszteni.
A szerencse tényleg szívatás. Gondoltam egyet, és konzolból felnyomtam maximumra, erre attól fogva alig tudtam lenyomni az ellenfeleket. Hát, kurva szerencsés lehettem!
Mindenesetre szépen visszavettem.
-
katt777
félisten
Már mondtam: egyszerűen vérlázító a játék karakterfejlesztése (+ harcrendszere + egyebek) egy Oblivion után. Fallout-faneknek nyilván elfogadott, nekem nem, mert én a minden lépéssel minden irányban, folyamatosan kedvem szerint fejleszthető karakterhez vagyok szokva, amire ugyan itt esélyem sincs, de legalább pár dolgot helyre lehet tenni modokkal.
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1466 üzenetére
Rám senki nem lőtt a településen.
Lehet, hogy azért, mert a snipert már a hegyről lelőttem?
-
katt777
félisten
Fent, északnyugaton, anno írtam a bombagyárról, az is arra van. És arra írta valaki, hogy csak a térkép túlsó sarkában lehet infót/kulcsot szerezni. Ha keletebbre elmész, sok XP-t szerezhetsz, és soxor meghalhatsz egy halálkarmoktól ellepett városban és alagutakban. Kereskedők is járnak arra, ill. nagyon fent és nagyon keleten is vannak még érdekességek.
Pitterix: A kutyabarátot én sem találtam meg sehol. Vagy idejekorán lelőttem...
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1452 üzenetére
Miért? Menet közben is hallgathatod, kevésbé uncsi, mint a táj, vagy az ismétlődő pár perces rádióadás. Tényleg valami supportban megtehették volna, hogy netes rádió menjen benne, ha felcsatlakozol folyton változva, a játék fejlesztésével párhuzamosan, nem? Hiszen tudjuk, hogy a FO3 csak jövő nyáron lesz kész...
Na, majd ezt az ötletemet is lelopja valaki.
-
katt777
félisten
fallout3nexus-ra látogass el, vannak direkt olyan modok, amelyek több szöveget írnak ki a képernyőre, kinagyítják azt a kis párbeszéd ablakot. De akkor is beszélgetned kell, mert ez szerepjáték. Persze, gondolom, úgy is végig lehet csinálni, hogy mindenkit kinyírsz, mielőtt megszólalhatna...
Az a híd megvan. Te megkaptad a leveles küldit, és még éltek a szülők? Nálam is holtak voltak. Lehet, hogy reggel kell megkapni, és odarohanni, mert a gyerek csak éjjel nyírja ki őket?
-
katt777
félisten
A papi a papád, akit meg kell keresni.
Ha a "szürkült" párbeszédre kattintasz, akárhányszor újra beszélgethetsz, én szoktam így még a lehetőségeket is végigjátszani. Azért előtte mentek, mert pl. TP towerben konokká váltak az emberek, és utána nem tudtam meggyőzni őket, hogy adjanak esélyt a ghoul-oknak.Milyen 2 lúzert? Ki csövezik és milyen hídon? Egy hídon találkoztam öreg fószerrel, az a levélkézbesítős küldi volt.
-
katt777
félisten
Hát te mit olvasol játék közben? A papi a főszál! Annak a vége felé jutsz be a citadellába power armor-t tanulni. De vigyázz, mert hamar vége a játéknak
Azon mindig jót mulatok, amikor emberek kilövöldözgetik az aknákat. Én fentről a hegytetőről levadásztam a sniper-bácsit, aztán lementem, hatástalanítottam és összeszedtem az összes aknál (xp, pénz, fegyver), házakból is amit lehetett.
Mellesleg először azt mondtam Moirának, hogy voltam ott (úgyis volt nálam mintapéldány), és be is vette. Nem volt kedvem anno annyit gyalogolni, csak később mentem el arrafelé. -
katt777
félisten
válasz
Gregorius #1438 üzenetére
Akkor én oda nem mentem be. Akkor 3 behemót már megvan, és egyiket sem gond leszedni.
A rádiónál ugye bentről szedheted az épületből, ő meg leszedi a bátyókat, és találsz egy rakás páncélt meg felszerelést, a kólagyár felé egy elektromos ketrecbe van zárva, itt meg a kupola alá... no de várj: ha nem fér ki, hogy ment be??? -
katt777
félisten
válasz
sasa134 #1415 üzenetére
Kereskedhetsz (pl. a bárban) olyanokkal, akik mondjuk csak kaját adnak a párbeszéd szerint, de aztán úgyis bármit eladhatsz nekik. Én minden szart rá szoktam sózni Megatonban Moirára, a dokira, a báros srácra lent, a ghoulnak sajna nem nagyon van pénze.
Egzee: Ami lő, az big gun, amit leraksz/dobsz az explosive.
-
-
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1403 üzenetére
Na, a google-t is pont azért csak nagy ritkán használom. Ilyen esetben megyek Filefrontra. Köcsög kis magyar oldalak, adatok kellenek nekik, aztán öntik rád a spam-et kilóra. Normális oldalakból is tudom, melyiket használjam. VGPro-ról csak 1 spamet kaptam, úgy tiltották ki 1 napon belül a visszaélő felhasználót, hogy a lába sem érte a földet.
-
katt777
félisten
válasz
attyspocak #1399 üzenetére
Olyat linkelj, ahol nem kell regisztrálni, a tököm tele van az adatlopásokkal. Most keresgélhetek...
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1396 üzenetére
Oblivionnal kéne játszanod.
STALKER-ben legalább van kerítés.
VGA fejlemény: Megint kötik az ebet, hogy jó a VGA-m. Mert ők beletették egy GBEP45-DS4 lapba. De hogy melyik slotba, azt már nem árulták el. Mert 8X sávszélességgel megy ám, azt én is tudom! Vagy ue. PCI-E1.1X16X slotban is, mert ua. sávszél! De nekem PCI-E2.0X16 slotom van, és a VGA-nak is tudnia kellene azt a sávszélességet! De eddig az "expert"-ek már nem jutnak ám el! IQ RULEZ!!!
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1389 üzenetére
Még jó, ipon-ban a szállításban van egy gar. forduló.
F3 ott van, az ESC-től jobbra a 3. billentyű, rá is van írva.
Aktiváld az explorer perk-et, aztán tudod, hova kell elmenni. Én találtam messze fent, ÉK-en egy radioaktiv tó mögött döglött kutatókat és sok cuccot, aztán mentem tovább, hogy úgyis ellátok a térkép végéig. Persze, hogy nem (igaz, ez a 7900GT-n volt, ahol nem túl nagy a látótávolság, ha rendesen akarom futtatni a játékot), a térképről kiderült, hogy még sarkosabban van 1 banditatelep is. Rejtekajtók mellett meg könnyű elmenni, egyesek még a vámpírtanyát sem találják meg. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1387 üzenetére
A kiskereskedő már csapkodta, hiába. Érted, ha megint visszaküldik a rosszat, 3-adszorra a kereskedőnek kötelező cserélnie, és akkor vele nyeletik le a békát, mert vagy ez, vagy cseszheti a szállítót.
Talán majd elküldöm a kevésbé civilizált levelet az ec főnökének, aztán elgondolkodhat, mekkora kárt érdemes elszenvednie 75.000 Ft jogtalan eltulajdonításáért, ill. balfasz alkalmazottak használatáért. (Igaz, kevesebb volt, de ma annyiért tudnék ilyen VGA-t venni.) Ill. persze eszébe juthat, hogy milyen maradandó károsodást szenvedhet járulékos veszteségként. Én anélkül meg tudom torolni a sérelmet, hogy bármilyen törvényt áthágnék, ha akarja, le is tesztelheti.
Volt már, aki megpróbálta, azt sem akadályoztam meg.
Bárhogy dönt, vállalja a döntése következményeit, mert ő a felelős.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1382 üzenetére
58xx karik tavasszal, a hozzájuk való normális driver kb. november... Lehet, addigra már DX11-es nV-m lesz. Most azon tűnődöm, hogy eladom a 4870-et (már ha 1x visszakapom), aztán rendelek egy másikat a Mercury computerből. Havernak behalt a 4870-e, bevitte, 10p múlva ment haza az új VGA-val. Ezzel szemben én nov. 18. óta várok az enyémre az Experttől.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1379 üzenetére
Miért ne állnék szóba bárkivel?
Először én is Phenomban gondolkodtam, de máig áldom az eszem, hogy nem arra váltottam. Játékokban egy lassú 2 magos procit kapsz, nem többet. A legizmosabb Phenom II meg lassabb lesz, mint a leglassabb i7, mondjuk utóbbira sem váltanék, mert bár pár dologban jobb, de játékban az sem tud többet a C2D-knél (szóval én max majd 9650-re váltok, ha 40k alá megy az ára, ha egyáltalán kell valaminek 4 mag, de 4870 mellett nem). Mellesleg 4 mag 2x annyit fogyaszt, mint 2, még ha a Phenomok már 65nm-en készülnek is. De a C2D-k 45-ön...Majd' minden hónapban? Havonta többször is! 48xx-hoz érdemes frissíteni, 38xx karikhoz nem, mert az ATI mindig elcseszi a régi hardverek támogatását az újakkal.
Viszont tényleg inkább az aktuális topicokban, ha időszerű lesz majd a kérdés, mielőtt kitiltanak innen.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1377 üzenetére
Miért nem teszed fel a kérdést az aktuális topicban? Vagy ott talán leszarják a buksid?
AMD-sek csak akkor agyasok, ha be akarják bizonyítani, hogy mennyivel jobb az ő konfigjuk egy C2D-nél. Mulatságos... Ma megint vett az egyik 4400+ mellé 4850-et, csak ezt a kombót már a 3870-em is megette az E8400-zal megtámogatva.A 6000+ nálam 3.3GHz-en is meg akart már főni HyperTX2 alatt, annak ott a vége, 4870-ed nem lesz kihajtva AMD procival. Jobban...
75% helyett 78%-ban?
És ez 1680x1050-ben értendő max grafikával (8xAA 16xAF).
Összehasonlításul: ue. TX2 4.05GHz-et kellően hűt egy E8400-ban. Viszont míg az előbbi alapból 125W-os, tehát 10% tuninggal, főleg, ha feszt is emelsz, már 150W körül vagy, míg az E8400 35% tuninggal megy fel 125W-ra. Nem mindegy. És mivel az E8400 3.0GHz-en 21%-kal gyorsabb a 6000+-nál, a 4870-et is kihajtja, akár 1280x1024-ben is max grafikával.A konfigcsere ára bejönne ám a villanyszámlán!
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1371 üzenetére
Éppen egyik sem.
SR-nek nézz utána, talán megkedvelnéd.
Hazugságoknak ne higgy. A GTX260+ core216, az néhol megelőzi a 4870-et (amely még mindig nincs a tudás maximumán, hála az ATI "remek" drivereinek), másutt meg lemarad, csak azt ne feledd, hogy ha mindent maximumra teszel (8XAA, 16XAF), akkor az nV sehol nincs. Úgy a 3870-em leverte HDR-rel a 8800GT-t, amely ugye tesztekben (amelyek nem mentek sehol fullon) mindenütt erősebb volt, viszont nekem volt mind2, tehát inkább nekem hiszek.
A 6000+ kihajtotta a 3870-et, de a 4870-et max. 1920-as felbontásban. Szerencsémre nekem nincs ilyen gondom... illetve izé... nincs is VGA-m... -
katt777
félisten
válasz
katt777 #1368 üzenetére
Tényleg, a Space Rangers-t még egy GalaxyNet-es rendeléshez kaptam ajándékba, iszonyatállat egy program, pedig alig kezdtem el, és amikor megláttam a boltban a 2. részét, rögtön meg is vettem. Totál szívathatod az ellenségeket, kereskedhetsz, harcolhatsz, azt csinálsz, amit akarsz. Haverom pl. azt szokta csinálni, hogy két másik kalózt vagy kereskedőt (tök mindegy) egymásnak ugraszt az űr közepén, aztán amikor szétlőtték egymást, összeszedi a rengeteg nyersanyagot, hülyére kereste már magát, és van egy atomerős űrhajója.
A 2. részben meg már mehetsz felszínre, robotokat építhetsz harcra, stb.
Szerepféle ez is, csak ajánlani tudom minden szerepjáték-kedvelőnek, egészen egyedi. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1366 üzenetére
Mivel? Hát HD4870-nel! Azért ha csak karácsonykor, az némely embernek nagyon rossz lenne már.
Egyébként Far Cry 2, Clear Sky DX10.1, mindent full-ban, lehet, lesz még benne Witcher, talán FO3 is visszamegy majd modostul, de mindenképpen Oblivion, mert tartozom a srácoknak a topicban 1680x1050 full graf. 8XAA 24XEdgeDetect Temp AA 16XAF HDR Ugridstoload=9 képekkel (QTP3, NE, IW, és BC graf. modokkal, ha ez bárkinek mond valamit). Amikor megláttam mindezt a 4870-en, csak álltam és bámultam, végre fullban megvan a min 27FPS! No meg kikapcsolódásként F1C, GTR1-2, GTRE, ilyesmi. De csakis minőségi játékok. Ja, meg kínlódom még a TR8-9-cel, ill. az lqrt irányításukkal. "Szerencsére" nincs annyi játék (igaz, nem csak annak mondott) a piacon, hogy a bőség zavarával kéne küszködnön. Bár jaj, a Space Rangers-nek is neki kéne állnom...
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1357 üzenetére
Pedig csak olyan van. Használati képesség majd csak akkor, ha már a főküldivel bejutottál a Citadellába, vagy mod/cheat. Kiket írjunk?
Vagy irtásra gondoltál?
Eszerint mégis békét teremtettél a 10 penny-s toronyban?
Tegnap megnéztem a Fallout 1-2-t. Hát, nagyon gáz mindegyik! Szintén ez az idiotizmus, hogy ugyanúgy támad, akár sebez, akár nem, semmi nem látszik belőle, ráadásul még TURN-ölni kell; hú, hát ezekhez képest azért nem semmi a 3. rész. Egyébként leginkább éppen ezt utálom a szerepjátékban. Ez egy táblás játékban, beszélősben, könyvesben, vagy vegyesben elmegy, de amikor a grafikának köze sincs a játékmenethez...(Morriwindtől is újra és újra elriaszt ez a dolog is)
Hú, baszki, olyan gyors vagyok, hogy mire a bekapcsolt telefonom kérte volna a pin-kódot, már ráraktam a billentyűzárat!
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1355 üzenetére
Hogy erről mennyit dumáltunk itt múlt héten!
Ott tudsz bejutni Vault 82-be a GECK-ért, ami még nem a pályaszerkesztő. Lehet, hogy én is előre bemegyek érte, ha csak nem írja ki azt a balfaszságot, amit szokott, hogy "jelenleg még nem mehetsz be ide".Oblivionban nyugodtan elmehetek bárhova, összeszedhetek bármit, és ha megkapom a küldetést, már tudják, hogy teljesítettem is, és voilá! Max akkor nem tudom ezt megtenni, ha a küldetéshez kulcs kell. De Vault82-höz nem kell kulcs, a gyerekek - egyes fórumlátogatók szerint - beengednek.
-
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1335 üzenetére
13 szinten már tudnod kéne, hogy a papi keresése a főszál. Nyugodtan hagyhatod a vault82-ben rohadni, semmi baja nem lesz.
Miért törődsz vele, ki mit akar? Én pl. meggyőztem, hogy nem feltétlenül kell kinyírnia a ghoul-okat, lényegében hagyta, hogy kinyírassam magam, ha akarom. Majd ha a ghoul-okat is meggyőzöd, megváltozik az álláspontja neki is. De ez nagyon győzködős meló, speech és hasonló képességek hasznosak lehetnek.
Minden hétfőn 20.10 M1, ma még nem leszek. Megismersz majd sztem!
Tudod, termékbemutató, akár arról is.
Nem tűnt még fel, hogy minden akció áremeléssel jár? Teljesen illegális, de úgyis minden áruház megteszi, mert ha 1-2 büntetést kapnak is, bőven behozzák azokon az ostobákon, akik arra gerjednek, hogy AKCIÓ.
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #1333 üzenetére
Kb. Modok már vannak (de még nem elég), kiegészítők és patchek tavaszig jönnek. Addig marad Cyrodiil-ben.
Drága a Stimpak? Annyit szerzel, amennyit nem röstellsz. Én csak akkor vettem, amikor nem volt más a kereskedőnél, de meg akartam szabadulni a sok cipelt lomtól.
Nincs.
Vegyél Infirmary-t a házba, az kotyvaszt neked ezt azt, a robot meg tiszta vizet, a kóla automata meg jég hideg nuka kólát, stb.
LÁMPA?Tényleg kell neked!!!
Jó előre, már a Vault-ban tájékoztat a program, hogy a PipBoy-jal tudsz világítani is. Miért nem használod?
Van még éjjellátás képesség is, esetleg felteheted a light-modot, amellyel erősíthetsz a pb fényén.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1331 üzenetére
Remek.
Majd nézd a műsort, bár a maiban vsz. még nem lesz bent, de ki tudja?
Expert computer. Expert, érted, "szakértő", bár ezt csak tudod a játékokból.Lehet ott békét teremteni, bár én ott felhasználtam a kézbesítendő "nightwear"-t, elég jól mutatott benne a csajom. A párbeszédek előtt mindig érdemes menteni, mert amikr már elfogadtatni kellett a lakókkal az egyezséget, akkor bizony volt, hogy a kedvesebb beszéd pont nem hatott, és cseszhettem a peacemaking-et. De a távcsöves puskát meg a kulcsot elcsórtam az öregtől.
A játékok előtesztelésével egyetértek, én ált. a végleges verziót szoktam megvenni, mert arra senki nem kényszeríthet, hogy hibás terméket, szemetet vegyek. No és addigra olcsóbb is.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1325 üzenetére
Milyen játékot vettél te, hogy le lehetett törölni a DVD-t?
Az újságok annak a játéknak adnak magas pontszámot, amelyikért eleget fizetnek nekik, aztán majd pár hónap múlva egy review-ban lehúzzák azt is. Régebben én is megvettem pár sztárolt játékot (nem volt netem, hogy tájékozódhassak ilyen fórumokon), az mind kib.szott pénz volt, amiért senki nem fizet nekem kártérítést. Szerintem ne rossz a FC2, nem is drága, hiszen kb. fele az ára más új progiknak, GTA meg olyan hidegen hagy, hogy azt hiszik, már nem is élek.Külső nézet, piha...
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1323 üzenetére
A TV ügyvédje!
Azon vagyok, tudod.
FC2-vel és Clear Sky-jal kezdtem barátkozni még VGARIP előtt, de amit igazán szeretek, meg amit kevésbé, vagy nem, azt a honlapomon a játékoknál (ez a frissebb), vagy logouton Játékokról címszó alatt megtalálod. Mindenesetre: "Sam, I am!!!'
Tény, hogy van a FO3-ban egy csomó jó dolog (amit nem irtottak ki az Oblivion motorból
), de azok valahogy nem bosszantanak.
Ezért ambivalensek az érzéseim a játékkal kapcsolatban.
Ja, és ami nagyon-nagyon tetszik, csak még mindig nem volt időm belemélyedni, az a Space Rangers 1-2. Végül is az is szerepjáték, no meg poénos is.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1320 üzenetére
Honnan veszed, hogy bármilyen karakterrel? Mond valamit az ember, aztán hozzáköltitek a másik felét, mintha azt mondta volna.
Többet vártam volna.
Meg lehet csinálni valahogy. Ha okos vagy, ha ügyes vagy. És ha meg tudod csinálni, fejlődnek a képességeid. Oblivion képes erre. Nehéz zár: sok pöcköt használsz el, de ha figyelsz a zárnyelvekre, megoldható. Ha nehéz ellenfele(ke)t fogsz ki, tápolod és gyógyítod magad (esetleg megfelelő fegyvert választasz), és megcsinálod. Mindegyik esetben egy csomót fejlődnek a képességeid, mert megoldottál egy szintedhez képest nehéz feladatot. (Bementem gyenge karakterrel harcolni az arénába, és 4-5 képességem folyamatosan fejlődött, nem az volt, hogy hiába ütök valakit a karddal, meg sem sérül, hanem max kevésbé tudtam megsebezni, de tudtam. Sebeztem, kitértem, menekültem és közben gyógyítottam magam, a pár perces Erős karakteres küzdelem helyett 15-20 percig verekedtem, de megcsináltam.) Erre FO3-ban esélyed sincs, mert a játék készítői úgy döntöttek, hogy nem tudod, és kész. Meg sem próbálhatod, pedig pont attól kéne jobban fejlődniük a képességeidnek. De várjunk csak! Hiszen akkor többet fejlődnél, és hamarabb legyőzhetnéd a direkt túl erősre beállított ellenfeleket? Hah! Itt semmi sem hat a képességeid fejlődésére, ahogy semmi más sem. Csak kapsz pár xp-t, oszt' jó napot!
Az egész játék a szándékos szívatásodról szól (mint a legtöbb RPG, ezért is nem szeretem őket), és hemzseg a remek Oblivion motorból kiirtott lehetőségektől. Tudom, hogy RPG-sek szerint ennek így kell lennie, de szerintem meg nem, mert én játékos vagyok, és rühellek minden szarságot, amely a programozók/játéktervezők tehetségtelenségét a program folyamatos csalásaival leplezi, szimulátorban, FPS-ben, mindenben. A motorban minden lehetőség maximálisan benne volt, de ezzel sem voltak képesek élni. Lehet persze azt mondani, hogy az előző részekben ez így volt, de ezzel csak azokat minősíti mindenki. Egyébként szereztem egy Fallout 2-t, úgyhogy annak is annyi lesz.
A fenti az én véleményem az én szemszögemből, nem vonom kétségbe, hogy vannak olyan nézőpontok, amelyek szerint a játék remek és élvezhető, de ezeket a nézőpontokat nem tudom, és nem is akarom magamévá tenni.
-
katt777
félisten
válasz
sasa134 #1313 üzenetére
Ez nem Oblivion, semmire nem tudsz tápolni. Csak szintlépéskor fejleszthetsz, és nem azt, amit használsz, hanem amit akarsz.
Milerurkokat pofán kell lőni. Ahogy meglátod, VATS, és pofára lősz valami erőssel.
Légy kicsit kreatív; a rádió előtt bent maradsz a szemben lévő épületben, ahonnan érkezel, ott nem fér hozzád a behemót, és meghajigálod gránátokkal. Szakad neki keze lába, esetleg még néhány "testvér", akik büszkék rá, hogy harcban hallhatnak meg, ráadásul összeszedheted, és egymásba foltozhatod a páncéljaikat.Gregorius: Nem haszontalan. Az első játékban nem fogadtam el a barátnőmtől (Amata) a stukkert, bementem a suliba, és baseball-ütővel gyaktam le az összes banditát. Hiába lőnek, ha odarohansz hozzájuk, és fejbe vágod őket párszor. Persze vigyáztam, hogy 1szerre ne sokan vegyenek észre, de még így is volt egy 3-as ütközetem (emeleten, ahol a kutya is volt). Lementem a hangyákat is elkalapálni. És akkor még modok sem voltak fent, persze közben szükségem volt némi gyógyírre, no meg nem hátrafelé mentem ki, ahol messziről lőttek rám.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #1295 üzenetére
És Rivet city?
EkSYS: "olj meg negy fickot, de azok kozul az egyik"
Szerepjáték ez, nem kell azt csinálni, amit mondanak, vagy nem úgy, ahogy mondják. Pl. meg is mondhatod valakinek, hogy meg akarják öletni, stb. Citadellába meg majd bejutsz a sztorival, vagy ctl-lel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Tőzsde és gazdaság
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest