- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Google Pixel topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Garmin topik
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Na ja. Mondjuk az látszik hogy nem egy KOTOR, még csak nem is egy Gothic, de volt pár vicces küldetés. Csak az a baj hogy annyit kell várni. Ehh. A Paranoia questben a faszi elvárta volna hogy egész nap figyeljem ahogy a néne kapál a kertben, mert azt hitte figyeli
... És ezt egy csomószor eljátszák. Kifigyelni, követni, kihallgatni... Valahogy állati időrabló. A KOTOR rövid volt de velős. Szeretem nagyon, pedig a SW-univerzumot magát megmosolygom. Na jó azért szeretem a Sztárvórszt...
Jah. A STALKER-t meg azért vártam nagyon mert bolondulok a világvége utáni kis anarchiába torkolló kiruccanásokért, mellesleg nagyon szeretem a filmváltozatot is, Tarkovszkij filmjeit úgy összességében. A novellát nem olvastam sajna, sem a regényt. De a játék... Amellett hogy minden adva volt hogy hatalmas legyen... Kis odafigyeléssel kaphatott volna rpg-s mélységeket, lehetett volna egy új Deus Ex vagy sokkal több. De még egy single player fps cselekményességével sem rendelkezik. Sem szerepjátékos mélységekkel. Tényleg csak azoknak jó, akik arra buknak, hogy egy játéknak mittomén 6 befejezése van, ezt én is bírom. Egy survival horrorban igen. De nem egy 10-15 órás fps-ben. Sekélyes lötyi lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- Playstation 5 digital PS5 825 GB 2026.12 hóig garancia
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... És ezt egy csomószor eljátszák. Kifigyelni, követni, kihallgatni... Valahogy állati időrabló. A KOTOR rövid volt de velős. Szeretem nagyon, pedig a SW-univerzumot magát megmosolygom. Na jó azért szeretem a Sztárvórszt...