- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Na ja. Mondjuk az látszik hogy nem egy KOTOR, még csak nem is egy Gothic, de volt pár vicces küldetés. Csak az a baj hogy annyit kell várni. Ehh. A Paranoia questben a faszi elvárta volna hogy egész nap figyeljem ahogy a néne kapál a kertben, mert azt hitte figyeli
... És ezt egy csomószor eljátszák. Kifigyelni, követni, kihallgatni... Valahogy állati időrabló. A KOTOR rövid volt de velős. Szeretem nagyon, pedig a SW-univerzumot magát megmosolygom. Na jó azért szeretem a Sztárvórszt...
Jah. A STALKER-t meg azért vártam nagyon mert bolondulok a világvége utáni kis anarchiába torkolló kiruccanásokért, mellesleg nagyon szeretem a filmváltozatot is, Tarkovszkij filmjeit úgy összességében. A novellát nem olvastam sajna, sem a regényt. De a játék... Amellett hogy minden adva volt hogy hatalmas legyen... Kis odafigyeléssel kaphatott volna rpg-s mélységeket, lehetett volna egy új Deus Ex vagy sokkal több. De még egy single player fps cselekményességével sem rendelkezik. Sem szerepjátékos mélységekkel. Tényleg csak azoknak jó, akik arra buknak, hogy egy játéknak mittomén 6 befejezése van, ezt én is bírom. Egy survival horrorban igen. De nem egy 10-15 órás fps-ben. Sekélyes lötyi lett...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Milyen monitort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... És ezt egy csomószor eljátszák. Kifigyelni, követni, kihallgatni... Valahogy állati időrabló. A KOTOR rövid volt de velős. Szeretem nagyon, pedig a SW-univerzumot magát megmosolygom. Na jó azért szeretem a Sztárvórszt...