Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterson79
őstag
hali,
ERRE a linkre menj fel, ezen vannak a blueprintek. Ajánlom Nilaus kollega terveit, van egy gyűjtemény Base in a book.
Ez mindent lefed. A játék elejét, közepét, végét és nagyon jó, mert úgy van kitalálva, hogy blokkonként lehet rakni, azaz egymás után többet is és csak össze kell kötni, néha még azt sem, faszán illeszkednek (pl az áramtermelő az ilyen, csak rakni kell, semmi plusz elemet nem kíván)
Én már párat azóta fejlesztettem és hozzáraktam. pl a legalapabb szállítószalag ( a sárga) már nem elég, így azokat kicseréltem pirosra és úgy mentettem le a blueprintek közé Tier 2 néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Google pixel 8 8/256
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
Üzleti előfizetők hirdetései
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest