Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Essejó
veterán
Lehet vissza kéne térni az ICQ-hoz?
-
Essejó
veterán
A citrom az pont elvárja, hogy 60 naponta benézz, ha nem teszed akkor törli a fiókot. Egyet próbálhatsz, pont ugyanazzal a névvel létrehozni egy új citromos fiókot, és azzal vissza szerezni a facet, majd sürgösen egy rendszeresen használt emailre váltani a face profilt.
-
Essejó
veterán
válasz
kkgabor #27118 üzenetére
Ha erre azt mondom, hogy igen kevés, akkor majd jön valaki és elmondja, hogy a 4GB az mindenre is elég.
Nekem 8GB van és tervben van, hogy még teszek bele 8-at. A Windows annál gyorsabb minél több ram van alatta. Ha kevés a ram akkor készít egy úgynevezett swap fájlt a merevlemezre, de az nem gyors, legalább is a ramhoz képest.
-
Essejó
veterán
válasz
krizmo_ #27056 üzenetére
Hát ja, de vannak dolgok amiket a Face az életben nem mutat meg, pl most kaptam értesítést öt perce, hogy valaki törült az ismerősei közül. A kínos az, hogy rokony az illető félig meddig.
Aztán lehet csak a profilját törölte. Vagy le is tiltott. Csak épp nem tettem ez ügyben semmit. -
Essejó
veterán
válasz
Dragon3000 #27032 üzenetére
Ezt nézd meg link
-
Essejó
veterán
Simán szűrik az msn-t is. Példa próbálj elküldeni egy free dns linket az egyik ismerősödnek és máris azt veszed észre, hogy nem küldi el, pedig semmi +18-as tartalom, csak egy letöltési link a nasról. Mondjuk ez kijátszható, bele szoktam tenni egy txt-be és úgy simán átmegy, de önmagában el sem küldi.
-
-
Essejó
veterán
Látom a lényeg átment!
Most úgy őszintén ki a francot érdekel, hogy halogattad az utolsó utáni pillanatig az áttérést az új felületre, majd jössz és telesírod az oldalt, hogy a régi mennyivel jobb volt.
Az volt mert hozzá szoktál. Ezt is megszokod majd, aztán 5-6 év múlva amikor kihoznak megint egy új felületet akkor meg azt fogod fujjolni, hogy a régi mennyivel jobb volt és hú de sz@ar ez az új. Én elfogadom a változást, mert tenni nem tudok ellene, de ha gondolod indíts petíciót, oszt hátha, bár kizártnak tartom, hogy vissza adnák a régit. Vagy használd a Chrome plugint ami vissza alakítja a régi felületre.
Szóval vagy megszokod vagy elhagyod, nem kötelező használni. Ez van. -
Essejó
veterán
válasz
Dragon3000 #26977 üzenetére
Ja a Telekom újra indítja az Iwiw-et.
-
Essejó
veterán
válasz
MrSealRD #26876 üzenetére
Én általában válaszolok ha gép vagy telefon közelben vagyok. De fözés közben nem dobom el ami a kezemben van mert hallom, hogy pittyeg a telefon. Vagy teszem azt kint dolgozok a kertben, fünyirás közben azt se hallom ha becsengetnek a benzines fűkaszától, és némi kerti munka közben órák telhetnek el, mire újra telefon közelbe kerülök.
-
Essejó
veterán
válasz
mnnorbi #26877 üzenetére
Én hetek óta használom már az újat, csak akkor váltottam vissza amikor az msn-be beragadt egy üzenet, amit nem találtam. A régiben két kattintás volt minden üzenetet olvasottnak jelölni, na ez az újban nincs benne. Viszont ki lehet listázni az üzeneteket külön szempontok szerint, és ott van, hogy olvasatlan. Viszont jól eldugták a bal oldali menübe, és nem két kattra jön elő.
-
Essejó
veterán
válasz
krizmo_ #26815 üzenetére
Nekem jó régen kiírta, hogy szept 1-től csak az új verzió lesz elérhető. Ezért két hete át is váltottam rá, hogy szokjam. Az éjjel kiprobáltam, hogy van e még a régi, és volt. Persze az idegesítő hibályával együtt. Pl. Ha megnyitok egy képet külön ablakban, majd bezárom, aztán másik képet néznék, esetleg egy fordítást kérnék magyarra akkor elsőre automatice feldobja azt a külön ablakban megnyitott képet.
-
Essejó
veterán
Kis hazánkban szokás névnapi üdvözletet küldeni. A régi verzióban ha beírtam a keresztnevet, mindjárt adott egy listát az adott nevű ismerösökről. Tegnap böktem ki, hogy ez változott. Ugyanis a beírt keresztnévre is adott listát, vagy tíz nevet. Viszont tudom, hogy összesen egy Lajos keresztnevű ismerősöm van, tehát lehet keveselte, és odaírt még tíz vadidegen nevet. Ez mondjuk vicces lessz ha Évát vagy Katalint köszöntenék épp, akikből több van, és a face azt a listát is kibővíti pár névvel. Olyanokkal, akivel még csak közös ismerős sincs. Küldtem is egy hibajegyet, kíváncsi vagyok változik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest