Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
Hello!
Abszolút nem fontos, de miért keveri össze a hírfolyamot egy egyszerű oldalfrissítés? Láttam valamit, majd nyomok egy vissza gombot, és voálá, volt nincs.
-
Snowy_owl
őstag
Pár csoportot, oldalt követek, de néhány esetén arra döntöttem hogy nem kellenek az értesítések és kikapcsolgattam az oldalakon, aztán jött a hihetetlen dolog, még mindig záporoznk a az értesítések is, meg a bejegyzések is. Hogy van ez?
-
Snowy_owl
őstag
válasz
enginev3.0 #1441 üzenetére
-
Snowy_owl
őstag
válasz
enginev3.0 #1439 üzenetére
Ez érdekes. A profilképeket akarom, de nem megy. Ott nincs ilyen beállítási lehetőség.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan bajom van, hogy a nem ismerősök semmi adatot nem látnak rólam. Piszkáltam az adatvédelmi beállításokat, de hiába, egy ismeretlen személy semmit nem lát róla, akár hogy is állítgatom a beállításokat. Miért van ez? Egy pár fotót meg akarnék osztani, ha esetleg valami ismeretlen rámkeresne, de egyszerűen még az sem megy, egyedül annyi jelenik meg egy ismeretlen személynek, hogy férfi.
Ha valaki tudja mi ez, kérem segítsen.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok facebookosok!
Leírom ide is azt amit leírtam a facebooknak:
Valamikor még talán a nyáron regisztráltam a facebookra. Használtam is egy ideig, de aztán úgy döntöttem megszüntetem a fiókom. Így is tettem. A mai napon kaptam meghívót és újra szerettem volna regisztrálni, de nem sikerült, mert azt írta az oldal, hogy az email címem le van tiltva. Ilyenkor mit lehet tenni?
Mivel nem nagyon várok választ, legalábbis ettől tartok, ezért gondoltam megírom ide is hátha van valaki aki tud erről valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- ÚJ HP Elite SFF 600 G9 Core i5 13500 /8GB DDR5 //512GB SSD /Windows 11 + gyári gari dobozos!
- Fujitsu Primergy RX300 S7 + 2xE5-2620 + 64Gb RAM + 6 HDD CADDY + LSI MegaRAID SAS 2208+BBU + RAILKIT
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest