Hirdetés
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Elliot
senior tag
-
Integra
titán
nem erről van szó, nem arról, hogy mire hogy kattingatsz, hanem arról, hogy egyes beállitásaid egyszerűen elvesznek, semmisek lesznek. pl notification visszatér. a régiben beállitottad hogy sose jelenljenek meg a kommentjeid a faladon, vagy hogy kivel mikor kötsz barátságot etc... ezek mind elvesznek és alapértelmezettként előkerülnek egytől egyig. meg van még pár ilyen
-
Integra
titán
sajnos én véletlenül ráklikkeltem bezárás helyett az info ablakot és átváltott, már marad ez.. na mindegy, 2 órán át pucoltam, állitottam és töröltem etc.. nagyjából kiganéztam mindent, úgyhogy most tartalmilag ugyanaz mint timeline előtt. ugyanis ez a g3ci kidobált csomó olyan dolgot publikusba amit a régiben nem engedtem.. rá kell szánni az időt
-
DonThomasino
veterán
-
Integra
titán
jah, lehetne gyűjteni az ilyenekből egy szerény kis könyvre valót

az én tapasztalatomban a nők a legrosszabbak, azokból is, akik állandóan a középpontban akarnak tetszelegni... volt olyan ismerősöm aki folyamatosan játszotta a világi gráciát, menő bulis csaj (amúgy tényleg csinos és vonzó, issszonyat durva lábakkal..) és mindig postolta mosoly buli haverok, vip etc... aztán megismertem jobban és rájöttem, hogy igazából ő egy élősködő, nem szép kimondani, de egy parazita aki mindig palikon élősködik és kisebb-nagyobb átmenetekkel emberekből él, náluk lakik etc.. nincsen semmilye alapvetően, mindig talál egy balekot (vagy akár a külföldön élő családtagját) és oda megy dolgozni élősködni. és most az usa-ba is eljutott igy.. nagy életművész, nem mondom, de az egész élete egy hazugság, mert saját magának hazudik, de neki ez a realitása. egy ideig követtem, mert érdekelt, hogy mit és hogy állit be az életéből, amiről pontosan tudtam, hogy nem igaz. semmi sem változott, csak most nem bp-i éjszaka buli képek, hanem usa buli képek, meg tengerpart és habzsi-dőzsi.. érted feltesz fotókat nagy mediterrán villákról, hogy milyen menő az élet, de mikor egy másik fotón meg kiposztolja hogy ő hol lakik... hát... fel sem tűnik neki, hogy te kapásból levághatod az életét ahogy van. és ha feltennéd neki a kérdést, ohgy és te? mit tettél le az asztalra? mi a tiéd? mi a jövőd? mi a biztositásod a jövőre? néma csönd és gyomron szúrtad.. kell ez? nem. pedig odaszegezné az ember az ilyennek, hogy ébredj fel. mégsem teheti, nincsen joga hozzá. nem a te életed.
és mennyi ilyen sztori van még.. a facebook ezeket az életeket/sorsokat tökéletesen megmutatja, kiméletlenül. -
Integra
titán
nem gondolom hogy alapból rossz az egész. viszont az lesz, ha az ember nem tanulja meg rendesen használni (kinek mi, már ez relativ) és nem tart be szabályokat. de ha valakinek üres a világi élete és az internetbe menekül, amúgy is komoly kihivás számára az emberi kapcsolatok, akkor nagyon nehéz.... sosem bántom ezeket az embereket, csak simán törlöm. nem szabad őket bántani mert a legtöbben csak lejjebb csúsznak a spirálon.
-
Integra
titán
kapaszkodj meg, felnőtt emberekről van itt szó sok esetben (30+), ez az ijesztő... próbálják elmosolyogni meg poénosan beállitani, de nem tudják meghazudtolni magukat.. itt a topicban is látni ezt.
amúgy nagyon érdekes megfigyelni a viselkedés formákat, és azt, hogy azok, hogy viszonyulnak a való világhoz... rengeteget foglalkozom pszichológiával, gondolkodással, hobbi, ezért valahol élvezem is, mert mindig újat tanulok, ugyanakkor néha valóban, annyira bosszantó már, hogy törlök. és egyre inkább törlök. múltkor kiraktam 200 embert. és még tovább szeretnék redukálni ha lehet. csak a network a meló és edzések miatt kell... egy szükséges rossz/jó, fene se tudja, van előnye és hátránya is..
a flaggelést már kezdetek óta használom, nagyon hasznos. -
Mr. Elliot
senior tag
Elkerülni még lehet de ha aktiválod akkor már marad. Szerintem fél év és mindenkinél lesz alapból. Itt a topicban volt egy [link] ezzel aktiváltam én is, ha esetleg rászeded magad.

Vissza kell keresnem már a másik levelet is amit akkor kell küldeni ha nem küldenek semmit 40 nap után.
Fecogame: szívesen.

-
Mr. Elliot
senior tag
hát javasolták azt amit amúgy is le lehet tölteni levél nélkül de az egy nagy szar.
Mód.: Itt lehet letölteni
-
Mr. Elliot
senior tag
Further Information: ide a facebookos linkemet másoltam. www.facebook.com/greenhead0
A szöveget is másoltam igen.
Üzeneteim nem jöttek meg, illetve csak tényleg azok amiket maga a chat ablakban folytattam le. Ez a durva, mert általában ha valaki rám ír, akkor a "teljes beszélgetés megtekintése" ablakra váltok a beszélgetés közben. De a köszönés ilyesmi az chat ablakban zajlik és az megjött.
-
Mr. Elliot
senior tag
Egy 76 megás csomagom jött. Hirtelen néztem is egy nagyot, hogy mi lehet ez? Aztán mikor kicsomagoltam akkor jöttem rá, hogy egy régi balatonsoundos videóm volt a húzós 75 mega.
Az üzenetekből csak azokat kaptam meg amit a chat ablakban beszéltem, a többit nem. Pedig ezek érdekelnének nagyon, sajnos már sokat töröltem. Képeket egyet sem adtak. Igazából az adatlapomat tudom megnyitni offline módban nagyon puritán minőségben. Ismerősök neve egy oszlopos felsorolásban és üzenőfali bejegyzéseim időrendben, igaz ebből sem sok van. -
Воланд
titán
csak hogy meglegyen
e-mail cim: datarequests@fb.com
targy: Access Request
To whom it may concern.
I wish to make an access request under the Data Protection Acts 1988 and 2003 for a copy of any information you keep about me, on computer or in manual form. I am making this request under section 4 of the Data Protection Acts.
My name(s):
My e-mail(s):
My birthdate:
Further Information: -
Воланд
titán
itt a Request via E-Mail kettes pontja alatt ott van a clik here, megnyilik a levelezoprogramban egy e-mail, ott kitoltod a nevet, e-mail cimeket, szuletesi datumot (amik fb-n is szerepelnek), Further Information-hoz meg szerintem erdemes a facebook profilod url-jet beleirni.
minden adatnak valosnak kell lennie, szoval becenev, kamu szuletesi datum nem jatszik.
-
Mr. Elliot
senior tag
Persze, érthető. Nekem sajnos a régi jól bevált telefonom nyáron meghalt. Kinéztem egy hagyományos telefont magamnak egy akciós újságban, de az üzletben már nem volt. Telefon pedig kellett és akkor rászántam magam egy olcsóbb kategóriásra, azon az elven, hogy nálam ez két-három évig is telefon ismét és akkor már érdemesebb váltanom egy ilyenre.
Hogy ne csak off legyen: Ma megjelentek ismerősöknél rövid linkek és előttük, hogy x tag megnézte az adatlapom. Véletlen sem kattintok rá, csak azért kíváncsi lennék ezek megint mik?
Mivel a facebook ezt nem közli hivatalosan senkivel, hogy kinézett rám. Mégis mindig vannak emberek akik ennek bedőlnek. 
-
-
mukibuci
nagyúr
inkább tudjátok meg a cigány nevetek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ismerősöket megtalál email alapján

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Robot fűnyírók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Macska topik
- További aktív témák...
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szívesen, ez nekem is gondot jelentett anno....

(na ezt jól leirtam..

De jó lenne befejezni.

krizmo_