Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

Nálam változott a chat ablak,és mindenki mellé kiirja ha online van ,hogy miról netezik zölden hogy web és mobil+ a zöld pötty, viszont a sorrend nálam sincs ugy, hogy az lenne az első akivel többet beszélek.
    Olyan is az elsö 10ben van akivel még egyáltalán nem beszéltem .Viszont akivel 2 éven keresztül szinte naponta orákat chatelek az meg csak akkor jelenik meg ha bejelentkezik és nem szerepel állandoan a listában .
    Pedig mások akkor is ott vanak ha nincsenek online ilyenkor a mobil icon és az idő, hogy mikor voltak utoljára bejelentkezve.De ennél a személynél ez sincs. Számít az valamit, hogy ő windows mobillal használja a FB-ot?Mert a többi tudtommal androidos.
    Jó lenne valami egységes kijelzés, hogy mindenkinél egyformán lehessen látni, hogy mikor mivel lépett be utoljára.Meg mobilon is azonnal frissulne az online kijelzés,mert a mostani verzióba, majd negyed ora késéssel látom hogy valaki belépett vagy kilépett a chatről .

Egyébként nálam müködik a script,de az sem jól,mert olyan embert , hogy a 3. helyen aki mégcsak nem is ismerősőm és kb 3x néztem meg az oldalát és a képeit.Visont akivel meg rendszeresen azt meg 20-30. helyen. Egyedül az legaktivabb személyt találta el.
    Azt vettem észre, hogy inkább 1 havi aktivitásra még talán jó és nem az eddigi szokásokhoz, talán idővel javul a rendszer.
    DE innem már nem lehetne olyan nagy dolog a másik oldali scriptet is elkésziteni, hogy kik azok akik minket néznek a legtöbbet.Kiváncsi lennék rá.

Új hozzászólás Aktív témák