Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remek ez a facebook.
Csak nehany, na'lam tapasztalhato' bug:
- Jon e-mail, hogy xy bejelolt ismerosnek, az oldalon nem latszik semmi. Random nehany / sok frissites utan latszik (ertsd: par perc, vagy par ora mulva..), akkor se minden esetbe engedi eloszor elfogadni a jelolest.
- Beallitottam lakhelyem egyik nap, masnap kiirta adatlapra es uzenofalamra, hogy beallitva, majd spontan eltunt.
- Atallitottam nyelvet angolra, azota random valtogat angol es magyar kozott
- Profil szerkesztes utan "profil megtekintese" gomb lenyomasaval visszakerulok a profilom egy korabbi verziojaba (nincsenek ott az uj beallitasaim) majd random visszaall.
- MSN cimem abszolut nem tudom beallitani.Igy hirtelen ennyi. En azt hittem, ez egy letisztult, atlathato, jol mukodo website (nem ugy mint iwiw es myvip) de csunyan csalodtam. Ilyen bugos sz@rt me'g nem la'ttam. (Olvastam, hogy bizonyos bugok csak nehany felhasznalonal fordulnak elo. Na de ennyi?)
Ja es persze tobb bongeszovel (FF 4, Chrome) probaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ford topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_