Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Sajnos, ma nekem is átállt az "idővonalra" az adatlapom!

Szerintem nagyon rossz ez az új felület.
Ráadásul az üzenőfalon elvileg időrendi sorrendben gyűjti az eseményeket, viszont gyakorlatilag a "klasszikus" nézetre volt igaz mindez.Ott ugyanis az üzenőfalon egy oszlop volt, és mindig a legfrissebb esemény volt legfelül.
Az "idővonal" esetében viszont két oszlopban jeleníti meg az egyes eseményeket, ráadásul kicsit "eltolva" vertikálisan, így - szerintem - baromi áttekinthetetlen az egész.
Szóval elvben éppen a jobb áttekinthetőség, a "rendezettség" volt a cél, amikor megalkották, ellenben szerintem ez "epic fail" lett.
(Persze ez nem újdonság, mert egyes ismerősök már a bevezetésekor átálltak az "idővonalra", és már akkor látszott, hogy mennyire áttekinthetetlen, rossz az egész elgondolás.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ráadásul az üzenőfalon elvileg időrendi sorrendben gyűjti az eseményeket, viszont gyakorlatilag a "klasszikus" nézetre volt igaz mindez.
)
krizmo_