- Magisk
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Közben "megoldódott". Meg akartam nézni a 2 faktoros azonosítást, hogy be van-e állítva, és megint küldött kódot. Ekkor sikerült úgy váltani a levelezés és a face között, hogy nem koppintottam véletlenül a messengerre, és így a kódbekérő ablak sem tűnt el, utána meg szabad a vásár.
Az azért vicces, hogy nálam kódot adó alkalmazás van beállítva (a fenti telefon anyámé), és ha valaki megszerzi a telefonomat, és fel tudja oldani, utána azt csinál facebookban, amit akar, mert jelszóváltoztatáskor csak egy e-mailt küld, hogy én voltam-e. Másik böngészőbe bejelentkeztem próbából, és csak az alkalmazás zaklatott, hogy ismeretlen bejelentkezés, kódot nem kért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest