- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
girnyau
tag
Szevasztok emberek!!! Több kérdésem is lenne. Elsőként el kell mondanom, hogy nagyon csípem az FPS játékokat, főleg multiplayer üzemmódban. Na a gondom az, hogy a FEAR egy nagyon szuper játék. Persze nekem másolatom van, tehát nem eredeti, mert a magyar emberkéknek kevese teheti meg az ilyen szórakozást. Tehát nekem másolatom van, fel is telepítettem, indítás után a játék felajánlotta az újabb verzió feltelepítését a v1.02 upgrade-t. Az is felment, de kellett hozzá szerezni egy F.E.A.R. v1.02 [ENGLISH] No-CD/No-DVD/Private Server Fixed EXE nevű fájlt amivel elindul és, hogy szerverekre is tudjak csatlakozni. Ez is megvan, de egy csomó szerverre nem tudok felmenni, kb 99%-ra nem. A kérdésem az, hogy valójában ez a PRIVATE SERVER patch mire is jó? Mi az, hogy private szerver? Ezzel a patch-el nem az összes szerverre kéne tudnom csatlakozni?
Milyen megoldás van arra, hogy majdnem minden szerverre tudjak csatlakozni?
Mit töltsek le? Mit írjak át? Minden megoldás érdekelne. Csak ne azt mondjátok, hogy vegyem meg az eredetit. Köszi.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- PlayStation 1 / 2
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest