Hirdetés
- iPhone topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ez a topik le lett zárva, a következő topikban lehet feltenni a kérdéseket: F-Secure termékek
Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Az F-Secure IS 2008 használóit kérdezném, miként kell beállítani a vírus - és természetesen a spy - definíciók automatikus frissítését. Jelen állás szerint csak kézileg tudom ezt végrehajtani. Szerintem a tűzfal blokkol, de nem tudom a megoldás pontos menetét. A válaszokat előre is köszönöm.

Vigneau
-
szimcsi
senior tag
Van egy ''W32/Darkgain.A'' nevű vírus a gépemen, melyet most talál az f-secure a teljekörű vizsgálat során, a baj az hogy nem tudja kitörölni.Mit tehetnék?
-
szimcsi
senior tag
Az f-secure miért nem indul el windows csökentett módban való indításakor. Szeretné néha lefuttatni a teljeskörű vizsgálatát, csak nem jön be.Akkor sem, ha kipipálom, hogy induljon a gép bekapcsolásakor.
-
Bazsiii
tag
up
Senkivel nem ferdült elő hasonló probléma? -
Bazsiii
tag
Hali,
Törölhetetlen F-Secure 2006
F-Secure 2006-ot uninstalláltam, de a könyvtára fenmaradt a vinyón (159 mb). Semmivel nem tudom kitörölni, eddig próbáltam intézővel, total commanderrel. Írásvédett pipa alapból be van pipálva, kipipálás után alkalmaz, oké, következő megnyitásnál újra szürke pipa az ablakban.
Elég idegesítő, valakinek volna valami használható ötlete?
köszönöm,
Bazsiii
[Szerkesztve] -
Sultan
tag
Sziasztok!
Én F-secure 2006-ot használom, és az a gondom vele hogy nem frissűl automatikusan, pedig be van állítva. Mi lehet a gond?
-
zsommi
senior tag
Hali!
Egész jonak néz ki ez a progi...
Nem tud vki olyan helyet, ahol teljes verzsön letöltehő?
Mod: nem kell, már találtam..
[Szerkesztve] -
Jarod1
veterán
Üdv. Nem tudja frissíteni a vírusadatbázist. azt írja ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot, hibakód 5. Van valakinek ötlete?

-
Jarod1
veterán
1' kicsit késői válasz: az alkalmazásvezérlés, jobb klikk , részletek.
-
AtisH
csendes tag
Viszont nekem is lenne egy kérdésem a tűzfallal kapcsolatban...
Hogyan lehet megadni konkrét portszámot egy alkalmazásnak? Esetleg egy port tartományt? -
AtisH
csendes tag
Én is csak ismerkedem a tűzfallal, de szerintem nem lehet köze a kettőnek egymáshoz.
Mindenesetre az 5.5-ös magyarnyelvűnél a következő:
Nyitsd meg az F-Secure-t és klikk ''Internetes pajzs''->''Speciális''->''Alkalmazásvezérlés'' feliratokra. Keresd meg az alkalmazást, jelöld ki, majd ''Részletek'' gombra klikkelj és a megjelenő ablakban kiválaszthatod, hogy engedélyezze, tiltsa vagy rákérdezzen-e a tűzfal az alkalmazás kimenő ill. bejövő forgalma esetén. -
Jarod1
veterán
Üdv mindenkinek!
F-secure Antivírust használok ami kijelzi azt ha 1 progi a netre akatr kapcsolódni.
VAn 1 opció hogy ne jelenjen meg többet ez az ablak, ezt én bepipáltam..
amikor 1 Centralian Blazer szünetmentes tápom kapcsolódni akart a netre.
De így nem jön elő a szünetmentes beállítási menüje

Van valakinek ötlete hogy lehetne visszacsinálni hogy újra előjöjjön a figyelmeztető ablak?
Előre is kösz,
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lényegretörő Akasa hálókártya a 10 gigabitre vágyóknak
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest