Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Ez a 7 és 4.3" nem tudom, hogy honnan jött, egyedül az első szériás Z Foldnak volt ekkora a kijelzője, inkább 7.6-8" belül, kívül meg 6.3-6.5 a legtöbb foldable.
A cikkben is említve van a Honor Magic v2, azért arra azt mondani, hogy vastag, megint nem igazán reális, de a legtöbb mai foldable 12-13mm, és súlyban se többek, mint egy iPhone 15 Pro Max vagy egy Galaxy Ultra. Csak sokkal több mindenre jók. Persze baromi drágák. -
Ájvé
veterán
Igen, arra emlékszem nagy szenvedés a Postbank, nekem az nem ment könnyen, azt hiszem fiókba is mentem miatta, sose volt jó az a tan, valahogy nem egyezett a kód vagy mi volt, aztán egyszercsak valahogy sikerült belépni.
Remélem nem veszik át a magyar bankok, gyorsan le fogják szoktatni a lakosságot a mobil bankolásról, ha behozzák
Vagy sorokban állnak majd az emberek, hogy valaki csinálja meg nekik
Az egy f*s és sz*pás remélem sose hozzák be. -
Ájvé
veterán
Azt hittem Oneplus 8T moddolt annyira régi (illetve most néztem hogy gsmarena szerint Android 14-re frissíthető ez azért nem semmi egy lassan 4 éves telefontól), mert egyébként biztonság miatt azért problémás a frissítések elmaradása. De mint írtam nem volt nagy szám az átköltözés, két telefon type c kábelen megoldotta gyakorlatilag, belépés sem volt problémás, én mondjuk k&h-s vagyok, de szerintem más bankoknál se lehet gond ezzel, több lépcsős azonosítás pedig megvan, emal+sms szóval telefonnal ami a banknál meg van adva, simán működik.
-
Ájvé
veterán
Semmit nem kellett a bankkal csinálni, emailhez van alapba kötve meg mondjuk telefonszám és megvan a 2 azonosító, simán vissza állítottam mindent, sőt lehet egyszerűen csak átmásolta az előző telefonról ezt is (type c kábelen mindent áthúzott), szóval ezen felesleges aggódni.
Viszont ha szét van rootolva moddolva a telefon sok banki alkalmazás nem fog futni, mert látják hogy moddolt OS, persze van minden fajta hide meg egyéb trükkök (régen én is használtam, de meguntam), de azok az biztos hogy működnek, szóval én inkább maradok a gyári rendszernél sokkal egyszerűbb és nincsenek ilyen problémák. -
“manapság már jönnek a 2 faktoros autentikátorok, ahol újrázhatsz meg levelezhetsz a bankkal egy factory reset vagy új telefon esetén.”
Ez bizony nem hangzik jól. Nálam iOS/Erste (George) alkalmazás páros esetén nincs ilyen gond, sem telefoncsere, sem pedig gyári visszaállítás után.
Ahogy pedig BoB írta előttem, ez Android esetén sem volna szabad, hogy problémát okozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ígéretek és ígéretes tervek és pletykák is vannak, ezekből válogattunk.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest