- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda
tag
válasz
Lord Zero #3366 üzenetére
Akkor in one day lesz, de az akár-ral így sem tudok mit kezdeni, az even valahogy nem pont ugyanaz.
''de a fuckin' fast az félreérthetetlen''
Az tényleg egyértelműDe az akár mindenképpen kéne elé
Tudod, mint a reklámokban, ''akár x ft-ért'', vagyis minden hússzal osztható évben, ha Gézának hívnak és van madárpókod, és éppen telihold van, akkor dobhatsz egy kockával ötször, és ha mind hatos lesz, akkor igen
-
Surda
tag
Sziasztok!
Hogy fordítanátok angolra azt, hogy ''akár egy nap alatt'' ? Pl. ''akár egy nap alatt elkészítjük''. Melyik a legjobb, legéletszerűbb ezek közül?
even in a day
even in one day
even within a day
even as quick as in a day
Vagy even sem kell? Vagy teljesen máshogy mondják? Jobb nem jut eszembe. Még nem találkoztam ezzel a mondattal angolul, vagy csak nem jegyeztem meg -
Surda
tag
Ez nem ér, én írtam előbb, csak a fórummotor hibájából jött később
-
Surda
tag
válasz
Predator666 #142 üzenetére
Valami ilyesmi lehet:
Mennyi fát (wood) kajálna (chuck) meg egy mormota (wood-chuck), ha a mormota kajálna fát? -
Surda
tag
válasz
Predator666 #138 üzenetére
Ez azt jelenti, egy kupac csupasz kopasz kukac meg még egy kupac csupasz kopasz kukac az hány sárga bögre
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest