- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
#72042496 #10968 üzenetére
Köszi a linket, átnézem. A relaxás villámangol kezdőcsomagot megvettem, sztem nagyon jó. A kártyás módszerről eszembe jutott, hogy volt egy bulgár munkatársam aki mesélte, hogy így tanult angolul.
Na igen, pl. amit most fordítottál az ~95%-ban érthető nekem (függetlenül attól, hogy ugye most épp láttam előtte a magyar szöveget), majdnem mintha magyarul olvasnám, ám ennek ellenére nem tudnám ugyanígy, vagy egyáltalán magyarról angolra fordítani. És ez kissé frusztráló
Majd próbálok* keresni valakit aki segít.
A külföldi munka is jó ötlet! (Arra vigyázz, hogy az így megszerzett nyelvtudás nem feltétlenül "nyelvvizsga-konform".)
Őszintén szólva nem igazán érdekel, hogy nyelvvizga-konform-e. Úgy cuzamme nem tartom semmire a magyar nyelvizsgáztatást, meg az oktatást se. Mindig az jut eszembe ilyenkor, hogy unokatesóm kétnyelvű gimnáziumban tanult, a nyelvvizsga úgy történt, hogy felvették amit beszéltek, kiküldték valamelyik egyetemre (Cambridge rémlik de nem akarok hazudni, nem emlékszem rá, ám kint van a falon a visszakapott oklevél róla) ahol ötössel végzett, itthon meg honosíttatni kellett mert csak a rigó utcai papírt fogadták el az országban.. egy vicc.---
* Erről pedig a StarWars jut eszembeahol Yoda azt mondja: Csináld vagy ne csináld, de ne próbáld!
Köszi, tovább már nem offolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Synology NAS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Ibasso SR2
- Félkonfig (ASUS P8Z77-V LE + Intel Core i7 3770K + Corsair Vengeance LP 2x4GB 1600 MHz)
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i7-1185G7/32 GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Iphone 13 Pro Max 128gb, független, karcmentes, full szettel.
- Dell Precision 7560 15.6 FHD Touch/I9-11950H/32GB/1TB/Quadro A4000 8GB HU vb WS tervező
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest